FemaleDenmarkMember since 23 Mar 13Age 28Last online 3 weeks ago

Når alt andet fejler & jeg ikke ved hvad jeg ellers skal gøre, lader jeg ordene blive til digte & udfolde sig til tekster <3 Kreativiteten & bøgerne er mit sikre sted & det kan ingen tage fra mig <3

 • Skyggernes hemmelighed
  Skyggernes hemmeli...
  808
  2
  4
  by Rina
 • All by myself
  All by myself
  2331
  4
  2
  by Rina
 • Feel
  Feel
  1210
  1
  0
  by Rina
 • Hotelværelset
  Hotelværelset
  438
  0
  0
  by Rina

Oh damn - flytning?

by , Wednesday February 1, 2017
2 Comments
Oh damn - flytning?

Type your subtitle here

Type your teaser/intro here


Read more

 • Rina

  mumbled "Et lille kig forbi :)"

  7 months agoReply
  1 Like
  OMG! Hvor er det længe siden jeg har været aktiv herinde. Har postet en mumble (hedder det stadig det?) for kort tid siden ift. noget jeg var tagget i. Men det er længe siden jeg har været sådan rigtig aktiv herinde. Har ikke postet noget ift. skrivning længe - hvilket er ret ærgerligt.

  Selvom jeg stadig skriver, så foregår det mere ift. projekter jeg ikke regner med skal herind (sorry). Savner dog lidt at kunne skrive for sjov & poste det herinde, så måske man skulle have et hygge projekt, man kan smide herind? Hva' siger I til det? Hvis der er nogen der læser dette opslag?
  Forfatter Amanda Juhl
  Jeg har jo stadigvæk #Lykken og #ThereisaHuman liggende herinde, som folk kan læse frit :)
  Rina
  7 months ago
  Fedt! Dem jeg har herinde er enten færdige, eller gået i stå :)
  Forfatter Amanda Juhl
  1 Like
  Det var Lykken også. I like... 3 år, men så fik den en overhaling og en gennemretning, og så kom jeg igang med den igen :D xD
 • Rina

  mumbled "Taggeleg - Movellas edition"

  8 months agoReply
  3 Likes
  Blev dælme tagget af @[Forfatter Amanda Juhl] i denne her tag & skisme om det ikke er længe siden jeg har været herinde :) But here goes...

  1. Hvem er din yndlings forfatter?
  - Den første er J. K. Rowling, pga. Harry Potter serien, der kom ind i mit liv i en periode, hvor jeg havde allermest brug for den magiske verden at fokusere på.
  - Derefter er der et par forskellige, for at være de skønne forfattere de er: Marissa Meyer, Julie M. Day & K. L. Berger.

  2. Yndlingsbog
  - Uha, den er svær. For det første 'Harry Potter & Fangen fra Azkaban', for det andet 'Grænsen til Trafallas'-serien, Lunar krøniken (serie) & ja, det var dem.

  3. Har du en yndlingsting, du laver når du læser?
  - Ikke andet end at fokusere på at læse. Kan simpelthen ikke fokusere på andet, uden at det andet ville tage mit fokus.

  4. Hvorfor bruger du Movellas?
  - Fordi jeg stadig har brug for at kunne dele mine skriverier med nogen, eftersom jeg endnu ikke er ude i den fysiske bogverden endnu :) But some day, some day it will happen.

  5. Hvad vil du gerne være, når du bliver ældre?
  - Udgivet forfatter. Ikke fordi jeg forventer at leve af det, men udgivet vil jeg gerne være. Udover det ser jeg gerne at jeg har fået et job som kontorassistent, eftersom jeg gennemførte uddannelsen tilbage i november måned. Voksent, ja. Men hey, er trods alt 28 år, so what the heck! :)

  (Føler sig pludselig for gammel til at være her XD)

  Hvem skal faklen mon gives videre til?
  @[Historietøsen] & @[Mizulla]
  KajsaSchübeler
  8 months ago
  Gode bøger på favoritlisten. Er selv igang med at læse Lunar-krøniken.
  Historietøsen
  8 months ago
  Ha ha, tak for tagget �� Måske det rent faktisk er på tide at komme lidt herind igen �� om ikke andet så på grund af alle jer skønne mennesker, som stadig bruger Movellas ❤️
 • Rina

  mumbled "Taggeleg "Summer goals 2018""

  1 years agoReply
  2 Likes
  Well, well, well. Sødeste @[Forfatter Amanda Juhl] har været så sød at tagge mig i denne lille leg. Meningen er at finde frem til 5 mål man gerne vil gennemføre, inden sommerferien er ovre. Jeg havde egentlig ikke tænkt over at have nogen skrive mål som sådan denne sommer, men hey? Hvad kan det skade? So, here we go :)

  Mine mål er som følger:
  1) At få afsluttet "Skyggernes hemmelighed"
  2) Få skrevet videre på "Evighed #2" (Har næsten lige sendt "Evighed #1" til et forlag)
  3) Blive bedre til at poste på min Facebook side
  4) Finde ud af hvad jeg ellers skal skrive på
  5) Få opdateret mere på min forfatter blog

  Det var så mine mål for sommeren, og har forsøgt at holde det så nemt som overhovedet muligt.

  Til gengæld tagger jeg:
  @[Mizulla]
  @[Historietøsen]
  @[Spørgsmålstegnet]
  Forfatter Amanda Juhl
  (y)

  Glæder mig til at høre, om det går med Evigheden #1 :D
 • Rina

  mumbled "Taggeleg - 'Hvad elsker du ved dig selv?'"

  1 years agoReply
  1 Like
  Oh damn, så blev jeg dælme lige tagget af søde @[Historietøsen], hvor jeg skal dele lidt om mig selv. Shit! Ikke ligefrem det jeg gør mest af, but here we go! :)

  1) First of all, kan jeg som en ting nævne at mit hår er en ting jeg elsker ved mig selv. En ting jeg faktisk kan gøre noget ved & være konsekvent omkring - selv tykkelsen af mit hår, hvilket kun gør det mere fyldigt. Jeg kan beholde det langt, få pandehår eller ej, gøre det kort og ikke mindst style det som jeg vil :)

  2) Second of all, så elsker jeg at være i mit eget selskab, da jeg på den måde har frit spil til at kunne finde ideer til historier/projekter. Lade fantasien få frit spil, uden at der er andre omkring mig der dømmer mig på baggrund af at jeg eventuelt lige forsvinder fra den virkelige verden et øjeblik og hiver mig tilbage til virkeligheden. Jeg skal ikke forholde mig til andre end mig selv :) Jeg kan på den måde bedre lade ideerne komme frem.

  3) Third of all, så elsker jeg den måde jeg kan se det positive hos andre omkring mig, selvom jeg ikke helt kan se det ved mig selv. Jeg elsker at kunne se de gode ting ved andre & deres muligheder, samt det at de er i mit liv. Hvad end der er af dårlig ting, så forholder jeg mig til de gode ting så vidt muligt :)

  Det var vist det.
  Til gengæld tagger jeg - Hvad mon I elsker ved jer selv?
  @[Mizulla]
  @[Solus]
  @[PetteFie]
Loading ...