FemaleDenmarkMember since 25 Aug 16Last online 2 years ago

Hej alle sammen.
Mit navn er Sabina, jeg er 14 år, går i 8 klasse på en ordblindeefterskole og elsker dyr. Mine hobbyer er skrivning (Tros at de er fulde af stavefejl) læsning og heste.
Håber vi ses ude i den store galakse vi ynder at kalde mælkevejen.

 • Sabina170703

  mumbled "Mail (vol1)"

  Hej alle sammen
  Så der er mange der har sport til min såkaldte mail situation, så her kommer det hele i en lang smøre.

  Først lidt baggrunds viden. Jeg søgte ind på Brønderslev forfraterskole en dag inden det udløb. Brønderslev forfraterskole er en uge i sommerferien hvor man tager til Brønderslev og for undervisning af forfattere. Jeg vil virklig gerne med og tro også at jeg har en meget god chance.

  Og nu kommer så det jeg næsten døde af. Jeg undskylder på forhånd anstødende sprogbrug og anbefaler at du er over 13 år hvis du læser videre.

  I fredag gik jeg ind på Brønderslev forfatterskoles facebook side og så at de hade sent svarene på vores ansøgnier. Jeg var utrolig spændt og gik straks ind på min mail, kun for at opdage at den var gået ned. Jep ingen grund til at gå tilbage og læse det igen, den var gået ned. Væk var min mail og alt jeg hade modtaget inklusiv svaret på min ansøg. Jeg prøvede alt. Endda fra flere forskælgie computer, på flere forskælgie netværks. Intet virkede. Til sidst erklærede jeg det for en lorte dag og lage mig til at dø på sofaen.

  Heldigvis kom min mor mig til undsætning og forslog at jeg kunne skrive eller ringe op til Brønderslev og spøger efter mit svar. Jeg fik gravet mig fri af mit hul, og skrev til dem over facebook.
  Jeg (som jeg blev positivt overrasket over) fik svar inden for en halv time. En kvinde (jeg tro hun heder Louise, i så faldt takker jeg Louise højt til himlen) skrev tilbage og forslog at jeg skrev til hende på mail, så ville hun give mig svar når hun var tilbage på kontoret. Det viste sig så at hun var taget på mini ferie og først kom tilbage på TORSDAG!! (i morgen)
  Husk lige på at det var fredag på det her tidspunkt, så jeg skulle vente næsten en hul uge på svar. Skal nok også lige huske at sige at jeg er pokkers utålmodig...

  Så nu sidder jeg og venter på svar. Det ender sikkert med et jeg klokken 00:01 i nat sidder klar ved computeren med mailen åben :-)

  Fortset god onsdag
  L. K. Hartwig
  2 years ago
  Held og lykke :)
  Historietøsen
  2 years ago
  Krydser fingre for dig!!!
 • Sabina170703

  mumbled "Sig hej til min ven..."

  1 Like
  Haløj alle sammen.
  Så er det endelig ved at være torsdag...
  Men ihvertfald så er en af mine gode venner @[marc6573] lige startede her inde. Han elsker at læse fantasy så smid lige et link til jeres historier :-)
  Vi ses ude i den stor galakse
  #Always...
  2 years ago
  Okay, velkommen til ham <3 Skal man bare smide linket her? XD
  Er er der i hvertfald et XD
  Another lifeSamara har lige været ude for en ulykke, hvor hun har mistet en hun stod nær. Det er ikke bare hvilken som helst ulykke. Det er ulykken som ændrede alt. ...
  P_i_n_k
  2 years ago
  Velkommen til ham
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  Jamen hej, @[marc6573]. @[Sabina170703] siger, du er til fantasy. Hvis det er rigtigt kunne den her historie måske være noget for dig?

  KompassetDa hun var elleve, blev hendes familie dræbt. Da hun er sytten, søger hun tilflugt på Kompasset. Hun vil lægge fortiden bag sig, og hun knytter bånd med...
 • Sabina170703

  mumbled "ny historie/novelle samling"

  Hej alle sammen
  jeg var til terminsprøve her for ikke så lang tid siden, og jeg skrev en historie som jeg selv syndes er ret god, men det gav mig ideen til at lave en slags novelle samling med samme tema som den novelle jeg skrev, jeg har derfor et spørgsmål til... ja alle der vil svare.
  Hvad er det mest triste i kunne komme ud for?
  håber der er nogle der vil svære.
  hav en god dag!!
  S.T.Nielsen
  2 years ago
  Syndes det er et ret svært spørgsmål for at være ærlig.. men at miste alle mine nærmeste familie og venner til sygdom ville i den grad være noget at det mest triste tror jeg
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  Det er jo et rigtig svært spørgsmål, og jeg ved det helt ærligt ikke, men hvis du leder efter lidt “voldsommere” emner, kunne sådan noget som nøgenbilleder, kronisk sygdom, psykisk sygdom, flygtninge, mobning, alkohol eller misbrug måske inspirere.
 • Sabina170703
  Elsker dit første brev, du skriver godt, dog er der nole kommare du måske skal have nogle til at kigge på. Men elsker det, specielt ideen. Glæder mig til at se mere her fra!!!
  Breve
  Breve
  884
  19
  20
  til alle alle dem jeg har elsket, mistet og til dem som er her endnu.
  #Always...
  2 years ago
  Tak! Det skal jeg nok hehe XD
 • Sabina170703

  mumbled "Min nye Historie"

  1 Like
  Hej alle sammen.
  Hvordan går det? Har lige været på ferie med min efterskole, så beklage det manglerne indhold her fra.
  Men ihvertfald, så har jeg tænkt mig at begynde på en ny historie, som i øjeblik hedder "Immun" men er ikke helt tilfreds med titlen så kom endelig med forslag.
  Men ja, jeg tænkte at jeg ville smide en smagsprøve ind:

  “Ezra forsøgte at skubbe den fra sig. Han rettede pistolen mod den og stivnede. Der foran ham, stod en lille pige, ikke mere end 9 eller 10 år. Hendes lange brune hår, var filtrede og samlede sig i klubber. Den hvide kjole var plettede af mudder og støv.
  Ezra begyndt at ryste. Han ville skyde, men han kunne ikke. Pigen stirrede med sine røde og døde øjne på ham. Hun gjorde klar til at springe igen. Og på et millisekund. Blev de tomme øjne døde, og blodet spredte sig og gjorde kjolen rød. Ezra havde det som om han skulle kaste op. Det var ikke ham der havde skudt.”

  Skriv endelig hvis i vil have mere info, regner med at smide det første kapitel op engang i weekendten.
  Bøgernes Prinsesse
  Okay, det lyder virkelig interessant. Lige nogle småting:
  Hvorfor skriver du "den" og ikke "hende"? Det sørger for at man bliver i tvivl om hvad "den" er.
  Hvad mener du med "klubber"? Mener du "klumper"? Ellers en super flot beskrivelse.
  "Og på et millisekund. Blev de tomme øjne døde," tror ikke det skal være et punktum, måske hellere et komma? Sådan her: "Og på et millisekund, blev de tomme øjne døde." Bare en ide.
  Den del med at det ikke var ham der havde skudt, er virkelig spændende! Jeg er virkelig nysgerrig efter at vide hvad det er.
  Umiddelbart kan jeg ikke fidne ud af hvad titlen skal være :/ "Immun" lyder ret fedt, men jeg aner ingen ting om titler og navne XD
  Sabina170703
  2 years ago
  Haha, kan godt fårstå forvirringen med, at jeg kalder hende "Den" det giver magte mere menig hvis man ved mere om hvad historien handler om. Beklager stavefejlene, prøver at finde dem så godt jeg kan.
  Hvis du har lyst til at kigge, har jeg oprettede historien og en kort Prolog.
  #Always...
  2 years ago
  Lyder meget spændende!
  Jeg synes at "Immun" er en fed titel XD
Loading ...