FemaleDenmarkMember since 15 Aug 15Age 18Last online 3 months ago

 • SamiBratz
  2 years agoReply
  Hej.
  Jeg har nu læst din historie, og vil her komme med lidt feedback på den, som jeg håber du kan bruge.
  Jeg synes at du skriver UTROLIG flot, og har et flot og velformuleret sprog. Der er dog lidt grammatiske fejl hist og her, med stavefejl, kommaer og bøjninger af ord. Der er en lille smule men spring i tiden, som godt kan forvirre læseren, men dette tror jeg primært er pågrund af en forkert bøjning af ordet. :) Til slut, kommer du også til at ændre skrifttype, som er meget forvirrende for øjnene. Jeg vil dog sige, at selvom der er nogen småfejl hist og her, så er det en VIRKELIG god historie. Den har en god og spændende handling, og jeg elsker måden du beskriver miljøer og sanser på. Dit sprog og handling, er efter min mening helt i skabet. Det er godt klaret! Forsæt det gode arbejde fremover, hvor jeg håber at kunne læse flere spændene og velformuleret historier fra dig. Håber du kunne bruge min feedback! Og du er velkommen til at sige til, hvis du vil have at jeg hjælper med at finde de specifikke steder, hvor der er lidt fejl. Jeg ved nemlig hvor svært det kan være selv at se.... :)
  Mvh SamiBratz
  Byen
  Byen
  285
  0
  4
  Fremtids roman om to unge mennesker Ea og Gagan der bor i en af Megabyerne i en dystopisk fremtid. Indenfor murene er der fred, men udenfor hærger voldsomt vejr, sygdomme og de frygtede Rabiesramte.
  M. Nordseth
  2 years ago
  Tusind tak for din feedback. :-) Ja det ville jo være dejligt at have en til at læse den igennem og rette mine grammatiske fejl i nærmere detalje og jeg får måske en til at tjekke det igennem på et tidspunkt. Jeg arbejder i word og havde lidt problemer med at sætte min tekst ind her på Movella og måtte rette alt muligt til, derfor den irriterende skrifttype fejl :-( men det lærer jeg nok med tiden. :-) Jeg vil meget gerne have kritik på specifikke steder, især det med tiderne tror jeg. Kan jeg dele kapitler/udkast med dig, så du kan skrive noter i det direkte herinde? :-)
  evt. kan vi "bytte" tekster?
  SamiBratz
  2 years ago
  Det var da en god ide!!!!! Hvordan gør vi det?? :) ;)
  M. Nordseth
  2 years ago
  1 Like
  Hej igen. Øh det ved jeg faktisk ikke helt, for er jeg lige begyndt at bruge dette forum. :-) er der ikke en privat delings metode måske? Jeg må se på det på mandag.
 • SamiBratz
  2 years agoReply
  Jeg vil super gerne være med, og hjælpe andre med at forbedre sig, samtidig med at jeg selv kan forbedre mig :) Jeg vil gerne deltage med min historie "Summerlove Bind 1". Jeg er åben for alle slags historier :) - Ved ikke hvordan man linker en historie...... Så håber at navnet på den er nok :)
  Laura G.Editor
  2 years ago
  Så har jeg sat ind nederst i bloggen, hvilke to movellaer, du skal læse :)
Loading ...