FemaleDenmarkMember since 24 Jun 17Last online 1 days ago

Aktive projekter:
Hearts on a platter
My feelings, my quotes

Pause fra:
Still me
Cover store

Kommende projekter:
Castle Walls - HS
Christmas love - HS
We are One Direction
Instagram - LT
Og meget mere

Kontakt:
@Sarahisabell.movellas@gmail.com

 • Sarah Isabell

  mumbled "Wauw, er alt hvad jeg kan sige.."

  Som i ser i titlen, så wauw...
  Jeg sad lige og læste min gamle historie for mig selv, mens aftensmaden er i ovnen.
  "Still me." som historien hedder, er ikke fiktiv eller som sådan en 'historie'. Jeg lagde den ud for nogle år siden, tror det var lidt efter jeg startede faktisk, måske et halvt år?
  Den handler om de tanker, som jeg gik med for mig selv. Som jeg ikke helt kunne få ud til nogen andre. Det var så meget nemmere bare at sætte mig ved computeren og bare skrive det ned.
  Og her sidder jeg nogle år efter - aldrig haft det bedre, og læser det igennem igen. Wauw. Nogle gange glemmer jeg virkelig hvordan jeg havde det engang. Ja.. alle tingene jeg gik igennem er stadig ikke helt væk. Der er ting, jeg stadig frygter, men det er så lille nu, at der snart ikke er mere tilbage.
  Jeg gik ind på 'rediger' og ser så, at der var et udkast. Det var fra dengang alle klasserne blev mixet, fordi en anden skole skulle ind med deres elever. Jeg sad og skrev ned de ting, jeg håbede ville blive bedre. Jeg valgte at poste det, for jeg vil til at igang med at skrive om, hvad der er blevet bedre. For hold da op, det er jo næsten alt. Jeg skrev, at jeg helt sikkert ville kunne se alle dem der sårede mig i øjnene igen, og det havde jeg helt ret i. Ja, jeg har stadig et had til nogle af dem, men her sidder jeg over et år efter og snakker med mine gamle to bedste venner igen. Jeg indså, at jeg har savnet dem helt vildt, og jeg har aldrig været mere glad for at snakke med dem, som jeg er nu.

  Meeeen det var nu alligevel hårdt at læse teksterne igen, men kun på grund af alle de grammatiske fejl i den (; xD
  Det ville gøre mig rigtig glad, hvis I gad at give den et lille like, og måske også lige læse nogle af dem. Der vil måske snart komme et nyt kapitel ud omkring hvor jeg står i dag.
  Still Me."Still me.", handler om mit liv. Min hverdag, mine følelser og hvor hårdt det er at være mig. // Første gang jeg er ærlig for mig selv og andre, så...
 • Sarah Isabell

  mumbled "Nogen tips?"

  Jeg er simpelthen faldet helt fra det med at skrive. Jeg har ingen ide om, hvad der skete, men det siger mig bare ikke så meget mere.
  Nogle gange får jeg lyst til at skrive, men får aldrig taget mig sammen til at skrive noget.
  Jeg overvejer nogle gange bare helt at stoppe, men hold nu kæft det er rart at sidde i sin egen lille verden og få alle ting til at ske i sin egen lille fantasi verden...
  Er der nogen som har nogle tips til måske at få lysten igen... eller burde man i sådan situation bare helt stoppe?
  Maria Louise Persdatter
  2 Likes
  Jeg er i samme grøft lige nu. Jeg har forsøgt af flere omgange at komme tilbage til det, men det er bare som om, at jeg ikke kan finde lysten. Da jeg for et par år siden skrev meget aktivt, savnede jeg virkelig at opleve en del i det virkelige liv, da jeg følte, at jeg levede mit liv mere igennem de her historier end virkelighed. Og nu føler jeg virkelig, at jeg har fået oplevet noget igennem nogle år, som i bakspejlet vil være fantastisk inspirationsmateriale. Men jeg sidder bare med følelsen af, at det ikke skal være lige nu, at jeg skal igang med at skrive. Det er ikke en hobby, jeg har givet op på, men jeg har accepteret, at det nok bare ikke skal være lige nu. Jeg tror, at det er noget, der pludselig bare kommer en dag, og så vil jeg være igang igen.
  Så jeg anser det ikke som at stoppe, men bare at vente lidt endnu. (:
  Sarah Isabell
  5 days ago
  Tusind tak for jeres svar! (:
  Jeg vil helt klart prøve bare at skrive igen! Tror det ville hjælpe meget.

  @[Maria Louise Persdatter] Det var præcis sådan jeg havde det for få år siden. Jeg sad på mit værelse og skrev og skrev, og jeg savnede egentlig bare at komme ud. Og nu da jeg endelig er ude, så er det virkelig svært at komme ind igen. Tror det er meget derfor jeg sidder og ikke rigtig får lysten mere. Så hellere se lidt Netflix xD
  Maria Louise Persdatter
  1 Like
  Sådan er det bare, og det er pisse irriterende, at man ikke kan komme tilbage. Men man skal også passe på med at tvinge noget ud. Noget du altid kan gøre er at tage en notesbog med dig og bare skrive idéer og sådan ned, hvis der lige kommer en strøtanke. Hvis du gør en vane ud af dét, så kan det være, at du pludselig føler den her trang til at udvikle det enten her eller i et Word Dokument. Jeg tror at det er længere at genfinde skrivelysten ved at tage det skridt for skridt. Lysten skal jo også helst komme af sig selv og ikke tvinges ud. (:
 • Sarah Isabell

  mumbled "Endelig!"

  3 months agoReply
  1 Like
  Så har jeg endelig publiceret kapitel 20 af hearts on a platter!
  Det tog godt nok også lang tid, må man sige!
  Jeg havde virkelig troet, at jeg snart ville komme tilbage, men det hele siger mig bare ikke så meget mere, og jeg har bare været optaget af så mange andre ting... Men jeg er heldigvis snart ved at være ved slutningen af historien! IIHH
  Håber I kan lide det nye kapitel!
  Hearts on a platter - Harry StylesHarry Styles, skolens badboy. Isabella Lightwood, usynlig. Modsætninger som ild og vand hvis veje krydses, som var det bestemt ved skæbnen. Følelser opstår...
 • Sarah Isabell

  mumbled "Tilbage I guess?"

  4 months agoReply
  2 Likes

  Hejsa alle!
  Ja, som I kan se på titlen, er jeg vel kommet tilbage. Idk. Måske. Jeg har ikke skrevet i sådan alt for lang tid, og jeg aner ikke, om jeg vil komme tilbage til det.
  Nu hvor det er sommerferie, håber jeg da, at jeg kan finde tid til det. Men før sommerferien fløj tiden bare afsted med at være sammen med venner, skolen osv.
  Jeg håber virkelig på at få skrevet Hearts on a platter færdig her i ferie, og jeg håber da også på, at jeg kan få skrevet på nogle af mine udkast, som har lagt der i sådan halvandet år snart ahah.
  Åh gud! Nu hvor jeg sidder og tænker over det, har jeg faktisk været herinde i 2 år! Jeg fatter ikke, at det er så lang tid siden!

  Det var egentlig bare det, jeg lige ville sige.
  Sker der noget spændende herinde? :)
  Thilde N
  3 months ago
  1 Like
  Godt at se dig herinde igen, du har været savnet :D Der heldigvis begyndt at komme mere liv på siden siden sidst (lyder faktisk godt at sige XD ) , da vi som sagt har fået ny community manager, så det er virkelig nice!
  Jeg har vist nok været her syv år efterhånden, hvilket er virkelig crazy XO
  L. K. Hartwig
  3 months ago
  1 Like
  Velkommen tilbage :)
  #Always...
  3 months ago
  1 Like
  Du har sgu været savnet- velkommen tilbage!
 • Sarah Isabell

  mumbled "Hvor mange er her stadig?"

  5 months agoReply
  2 Likes
  Hej alle!
  Jeg har endelig fået en macbook! Og jeg håber virkelig, at det vil hjælpe mig til at få skrevet en masse mere!

  Jeg kiggede lige igennem mine gamle udkast, og så, at jeg havde mange fine udkast, som bare venter på, at blive skrevet videre på!
  Såeh, det bliver et stort projekt i sommerferien ahaha! Jeg har simpelthen ikke sådan rigtig haft tid det seneste halve år, tror jeg, det har været. Skolen tager virkelig al min tid, og nu er vennerne også blevet en stor del af mit liv. Så skrivningen blev hurtig lagt til side.
  Men jeg regner da med, at jeg snart vil begynde igen, for jeg savner det virkelig!

  Men... hvor mange er overhovedet stadig herinde? Jeg ser mange nye navne, men de gamle forsvinder lidt, synes jeg. Så hvor mange er her? :D
  #Always...
  5 months ago
  2 Likes
  Jeg er her også!!! Fedt med en mac XD
  P_i_n_k
  5 months ago
  2 Likes
  I am backkkkkkkkkkkkkk
  Marzia H.
  5 months ago
  2 Likes
  Jeg er her faktisk næsten ikke pga. skole, julekalenderskrivning og arbejde xD meeen når @[C. R. Håkansson] hiver fat i mig er jeg sådan nogenlunde <3 knus
Loading ...