DenmarkMember since 18 Aug 11Last online 5 years ago

Smile. You're beautiful.

Jeg er et ekstremt rodet menneske både i hovedet og mine omgivelser. Jeg har svært ved at tage hensyn til andres følelser, fordi jeg lader næsten alt, hvad jeg tænker slippe ud af min mund. Jeg er også ret mærkelig, og hvis jeg siger, at jeg gør noget, så gør jeg det. Jeg elsker at flirte med drenge (men jeg ved ikke, om jeg er god eller ej, lol).

Et ord til at beskrive mig: Sindssyg.

Min allerstørste drøm: At blive en sanger. Jeg skal til at vælge uddannelse, hvor jeg overvejer at blive... det aner jeg faktisk ikke. Livet er fuld af beslutninger, men jeg hader at tage dem. Hvis intet fungerer vil jeg købe 99 katte, bo i England og skrive til jer, indtil jeg dør.

Hvad vil jeg med min musik? Jeg vil ændre en pige eller drengs liv. Jeg vil redde en person, fordi de hører min stemme. Det virker surrealistisk, men det er min drøm.

Min største hemmelighed? I mit hoved prøver jeg at være perfekt, selvom jeg langtfra er det.

I mit hjerte har jeg en plads til min dejlige bedsteven / ex, hvad jeg nu end lige skal kalde ham, Demi Lovato og Ed Sheeran.

For the devil has no power," said Dorothea softly, as if she were reciting an old rhyme, "except in the dark."

“Marla's philosophy of life was that she might die at any moment. The tragedy, she said, was that she didn't."

 • Scream

  mumbled "Eksamen og ting"

  6 years agoReply
  Hey guys.
  Super mange gange undskyld for, at jeg slet ikke har været på. Der har bare været så meget i mit liv. Lige nu skal jeg forberede eksamen og alt muligt. Og jeg stresser virkelig, fordi alle forventer, at jeg klarer mig godt til min dansk eksamen, men jeg har en virkelig dårlig fornemmelse omkring det. Og jeg vil ikke skuffe nogen, så jeg har brugt meget tid på det.
  Jeg håber, I kan tilgive mig. Jeg skal nok begynde at skrive regelmæssigt, så snart jeg er færdig med skolen.
  Og så skal jeg fandme på gymnasiet. Jeg er rimelig spændt, men jeg er også mega bange. Så en masse angst i mit liv lige nu, det er bare fedt.
  Elsker jer alle sammen. Tusind tak for at have tålmodighed <3
  Nouis' Girls
  6 years ago
  1 Like
  Selvfølgeligt❤️. Det er trodsalt vigtigst

  - Irene
  Scream
  6 years ago
  Jaaa.. Heldigvis har jeg endelig overstået dem alle sammen. Nu mangler jeg dimension, og så er jeg helt fri til at skrive <3
  Nouis' Girls
  6 years ago
  Yeaaaaaahh❤️
 • Scream
  7 years agoReply
  Okay, inden jeg skriver det overordnet feedback, så har jeg to steder i kapitel et, som jeg virkelig gerne vil udpege, fordi jeg elsker dem.

  1) Den ide med at spejlet skal stilles under vasken, så man ikke behøver at blive tvunget til at se sit eget spejlbillede. Ej, jeg elsker virkelig den tanke! For mig så virker det, som en ide vi burde bruge i stedet for den traditionelle.

  2) "Hvis du er god, så burde du fandme ikke holde det for dig selv. Gode forfattere fødes i små mængder, så hvis du har det, er du faktisk utrolig selvisk, når du ikke deler det." - Lyle. Nøj, jeg er helt vild med det, fordi det er sandt. Det burde være et officielt citat eller sådan noget. Der er så mange wanna-be forfattere nu til dags, men de virkelig gode skal man altså lede lidt længere efter.

  Nu til den egentlig feedback; Som altid er det lykkes dig at skrive nogle skide gode kapitler, allerede inden historien er gået ordentligt i gang. Hvilket jeg jo kun kan misunde dig for. Du fanger en allerede ved første afsnit, og man vil bare gerne have mere. Du har - ligesom alle andre inklusiv mig selv - nogle skønhedsfejl rundt omkring, men ikke noget som ødelægger oplevelsen af at læse din historie. Jeg er allerede forelsket og skal helt klart sætte den på favorit, så jeg kan følge med.
  Forsæt på samme måde, for du skriver virkelig godt :)
  Wasted Youth.
  Wasted Youth.
  981
  35
  41
  Blake kan godt lide sko, at være alene og at skrive. Men da hun møder Lyle bliver hun revet ud af sit tryghedskammer. Han inviterer hende med på en roadtrip til USA sammen med sine tre andre kreative venner,...
  Cecilie Reckendorff
  Tusind mange tak for din lange feedback. :) Det er virkelig skønt at hører du kan lige den! :D
 • Scream

  mumbled "Computer er hjemme"

  7 years agoReply
  GUYS!!! INGRID ER HJEMME!
  Hun er hjemme, og jeg har lige skrevet to kapitler på hende. Fuck, det føles godt! Jeg elsker min computer, og jeg har bare savnet hende så meget, at det er sindssygt! Ville bare lige give jer den gode nyhed.

  Og mennesker? 75 fans. Det er jo helt sindssygt! Jeg forstår det slet ikke, men tusind tak!
  Nouis' Girls
  7 years ago
  YEEAAAAAH INGRID. ER ER FREDAG DEN 13 JO ALLIGEVEL EN PER-FECT DAG. - okay det ef den så alligevel fordi Niall - og Safaa - har fødselsdag. ❤

  Ej hvor godt Scremie.

  -Irene
  Scream
  7 years ago
  Haha, det er så fantastisk! Jeg har endelig fået hende hjem, og nu rejser jeg væk fra hende.. Så hun skal stå der i en uge alene, men i det mindste er hun hjemme igen <3 Heldigvis har der ikke været behov for begravelse ;)
  Nouis' Girls
  7 years ago
  Hahah awwww.

  -Irene
 • Scream

  mumbled "Computer fejl"

  7 years agoReply
  3 Likes
  Mennesker... Ingrid er såret :'( Like, jeg frygter virkelig for hendes liv på det her punkt. Da min far prøvede at regne ud, hvad der var galt med hende, græd jeg som pisket. Jeg kan ikke holde det ud. I morgen kører de hende på hospitalet, og så kan jeg kun vente og se. Men jeg håber virkelig, at hun overlever. Jeg har allerede grædt to gange for hende i dag. Hvis I ville være så søde at bede for hende sammen med mig, så ville jeg virkelig være taknemmelig.
  P.s. Ingrid er min computer.
  Nouis' Girls
  7 years ago
  Er det normalt at have næseblod to gange om dagen? - jeg har aldrig nogensinde haft næseblod før. Aldrig. Også idag da jeg sad i min seng, begyndte min næse bare at løbe.

  -Irene
  Tomat
  7 years ago
  2 gange? Sært. Min lille bror plejede at få næseblod 4-5 gange om dagen i en periode.
  Heh har aldrig haft næseblod <3
  Nouis' Girls
  7 years ago
  Ja...

  -Irene
 • Scream

  mumbled "Aldersgrænse"

  7 years agoReply
  2 Likes
  Guys, da jeg virkelig gerne vil kunne fortsætte med at skrive 'voksent', og jeg helst ikke vil have, at Movellas fjerner mine historier, så har jeg sat de fleste af mine historier på rød. Jeg undskylder utrolig mange gange, hvis dette gør, at nogen af jer ikke kan læse dem. Det er kun af ren sikkerhed, så jeg kan fortsætte med at skrive på den måde, som jeg gør nu. Skulle Movellas ændre reglerne igen, så vil jeg straks sætte dem ned på gul igen. Jeg undskylder mange gange.
  Nouis' Girls
  7 years ago
  1 Like
  Jeg kan godt forstå dog. Fuldtud.
  Jeg forstår bare ikke hvorfor de regler først kommer nu..❤
  Det er da underligt, og folk er jo advaret når man skriver "advarsel. Stødene sprog og scener kan forkomme. Læsning på eget ansvar."
  Hvis man så læser det alligevel, så er man sgu da selv skyld i det.

  -Irene ❤❤❤
  Scream
  7 years ago
  Netop. Desuden kan de jo heller ikke være sikre på, at det virker, fordi nogle lyver, så de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Hvis man selv føler sig moden nok, så synes jeg, at man selv bestemmer <3
  Nouis' Girls
  7 years ago
  Yup er helt enig.
  Som sagt har vi sødt halvanden time ud i toilettet.❤ :(

  -Irene
Loading ...