FemaleDenmarkMember since 1 Dec 13Last online 2 years ago

Hun sank klumpen i halsen kiggede ned og sagde, "Livet har aldrig været en dans på roser." Derefter sprang hun, ned i det uendelige mørke af ondskab.

 • Sofie Benedikte
  Skriv endelig forslag til hvad i synes der skal være med i den!
  Countdown to Christmas - Jule historie med One Direction og Justin Bieber
  Countdown to Chris...
  18.7k
  27
  8
  Den 19-årige Violet Bieber er en pige udover det sædvanlige, Hun er nemlig søster til den verdenskendte Justin Bieber. Imens hun er ude og skøjte, mister hun balancen og ramler lige ind i den kendte Niall...
 • Sofie Benedikte

  mumbled "Jule movella på vej til dig! "

  1 Like
  ville ikke være nogle skatte-basser og kigge på mig og min venindes nye Movella vi har ikke skrevet noget endnu da det bliver en julekalender.give den et like. der kommer et nyt kapitel en hver dag helt op til den 24. december. Håber i vil syntes om den. vi har ikke sat den i stand endnu men den komme til og blive rigtig shine. Håber i vil syntes om den. Denne her sletter jeg ikke.
  katrine_boa
  5 years ago
  Jo selvfølgelig��
  katrine_boa
  5 years ago
  Jeg er din STØRSTE FAN - vil du ikke sende mig en autograf����������
  Sofie Benedikte
  5 years ago
  Jo Katrine det skal jeg nok jeg sender den bare med posten ikke også ?��������
 • Sofie Benedikte

  mumbled "movellas"

  idag fik jeg endelig taget mig sammen til og skrive en Movella og jeg håber at folk vil tage godt imod den og vil læse det kapitel jeg har lagt ud.
  Yoongi
  5 years ago
  Jeg vil da med glæde kigge på det. Og du kan altid tage et kig på en af mine digtsamlinger, hvis det altså lyster. :)
 • Sofie Benedikte

  mumbled "Zaynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

  Fuck har kun sovet 3 timer i nat da jeg ikke kunne sove og så var jeg en rigtig tudemarie og til sidst lå jeg og græd indtil at jeg faldt i søvn så er mega træt her til morgen, selvom at jeg tog i skole er jeg stadig mega smadret. #iwillmissyouzayn #yourmyhero


 • Sofie Benedikte

  mumbled "OMG !!!!"

  OMG !!!!!!!!!!!!! håber i kom godt ind i det nye år. det gjorde jeg nemlig, ej det var så sjovt jeg sad oppe på et værelse og skrald grinede sammen med to af mine veninder. da vi lige pludselig høre alle råbe " GODT NYTÅR" og vi sidder bare der og tænker hvaaaaaad. ej men håber ihvertfald i kom godt ind i det nye år, hvad lavede i??
Loading ...