FemaleDenmarkMember since 24 Apr 13Age 26Last online 1 years ago

I like writing, drawing, sewing and the occult.
From Denmark
23 years old and going strong!

 • Lykke, Kunst og Musik
  Lykke, Kunst og...
  272
  1
  1
  by Solus
 • Ikke flere løgne
  Ikke flere løgne
  415
  1
  4
  by Solus
 • The Green Light
  The Green Light
  842
  1
  3
  by Solus
 • Ignis i Kattenes Land
  Ignis i Kattenes...
  1004
  5
  35
  by Solus
 • Solus

  mumbled "Endelig"

  2 years agoReply
  Har endelig lavet en ny movella, dette er min anden digtsamling, denne er inspireret af forskellig klassiske stykker. Der er allerede en del digte, men der er stadig meget mere at lave :D
  Har i nogle klassiske kunstnere i elsker?
 • Solus

  mumbled "Lang pause - håber at være tilbage"

  3 years agoReply
  1 Like

  Hello, jeg har været væk i evigheder herfra, mest fordi jeg mangler koncentration og inspiration i længden. Jeg har dog ikke glemt nogen. Men det er bare mig. I mellemtiden har jeg arbejdet på en hjemmeside, hvor jeg koder den fra bunden, den er ikke kommet op endnu, for den er langt fra færdig. Jeg arbejder også meget med at tegne, male og lave julegaver i denne sæson.

  Har dog skrevet lidt på nogle historier hist og her, men ingen er kommet op og køre herinde. Har dog i sinde at holde mig på to historier af gangen, måske også en genskrivning (Da en del af mine historier er gamle og mangler min nye måde).

  Men nyd en lille tegning fra mig og mine ord om at løfte at starte en ny novelle før året er omme <3
  Solus
  3 years ago
  Den kommer nok til at være på hjemmesiden :) Det et steampunk rollespils side på engelsk, skal bare være færdig med kodningen, så den kommer nok først op i sent januar start februar
  KajsaSchübeler
  3 years ago
  Det bliver spændende. (Det er altid godt med lidt steampunk rollespil).
  Solus
  3 years ago
  Nemlig :D
 • Solus

  mumbled "Damnit, computer nedbrudt"

  3 years agoReply

  Hey alle sammen, men computer røg i varmen i forgårs og har prøvet alt, men den er nedsmeltet... sammen med alle mine tekster.... Oh well... kan være jeg får dem tilbage, men hvis ikke må jeg bare skrive nogle nye (bare ærgeligt at jeg har super mange noter omkring alt).

  Får dog en ny computer snart, min kære fader forærede mig lige en fordi det var synd at jeg ikke kunne tegne skrive eller andet. Ja jeg har en bærbar jeg sidder på nu, men den runder 6 i år, så den kan ikke klare så meget eller så mange store programmer.

  Det forhindre mig ikke i at skrive, det er bare et midlertidigt tilbageskridt i det kreatives navn.
  Rina
  3 years ago
  Ej, hvor øv at din computer lige skulle stille træskoene. Også øv at du ikke nåede at redde dine tekster, inden det sket. Hvis tippet ikke er blevet delt, så sørg altid for at have gemt diverse vigtige ting på en ekstern harddisk :) Håber du klarer dig indtil en ny computer kommer :)
  Solus
  3 years ago
  Havde ikke troet den ville, men den røg i svinget af varmen, så nu sidder jeg på min bærbar og har ikke rigtig en større mulighed for at skrive :/
  Rina
  3 years ago
  Om man tror ens computer vil svigte eller ej, på den ene eller den anden måde - for en sikkerheds skyld, så gem altid de ting man ikke vil miste på en ekstern harddisk. Så er man altid sikker på at der ikke går noget tabt, man ikke vil miste :)
 • Solus

  mumbled "Hmmm ja så skete det"

  3 years agoReply
  1 Like

  Jeg har unpubliceret Demons among the living, for den skal omskrives, men har ikke tid til det ligenu, så den må vente, dejlig mange kapitler og sider der skal skrives om, for gik fuldstændig i stå.

  Imens vil jeg forsætte på Wings of Madness, har selvfølgelig mange gode idéer til alt muligt, både tegneserier, grafiske noveller og noveller herinde. Jeg har ingen morale til at holde mig til en ting, må virkelig prøve at holde mig tilbage fra at starte på en ny historie/projekt.

  Hvordan holder i fast i det?
  Historietøsen
  3 years ago
  Det går ikke vanvittigt godt for mig heller ;-) Nu har jeg droppet alt andet og fokuserer for første gang nogen sinde kun på en enkelt historie. Hvordan jeg gør? Indtil videre bygger jeg på den. Sørger konstant for at gøre den spændende at skrive, og hvis det begynder at blive kedeligt, så skal der nytænkes og smides mere på! ;-) Det fungerer fint indtil videre, woohoo.

  Går det ellers godt? Kram
  Solus
  3 years ago
  Det går okay :D Men ja, det bare alle de idéer der flyver rundt i hovedet på mig som nogen gange overrumbler mig
  Historietøsen
  3 years ago
  Kender det alt for godt! Men lige nu nægter jeg at give efter ;-) Det hjælper også ret godt på det, at jeg er så udmattet hele tiden og bruger utrolig meget krudt på arbejdet. Der er faktisk ikke energi til at udtænke nye historier. Desuden er jeg lige startet på en ny for næsten en måned siden, og den bliver virkelig krævende, omfattende og fantastisk ;-) Det bedste er, at den indeholder en del af de ting, jeg elsker at skrive om! Så kombinationen af historie, kærlighed og overnaturlige gør det let at fastholde min interesse, ha ha ;-)
 • Solus

  mumbled "Lidt langsom i det"

  3 years agoReply
  1 Like

  Hey igen, ved godt jeg skriver sent, men det går vel nok :) ?
  Jeg har ikke fået skrevet så meget på min historie da jeg hjælper en veninde med at omskrive en kladde til kapitel. Har stadig lagt lidt ud, men ikke meget. Skal også omskrive lidt i Demon among the living, for sidder lidt fast i den, og vil helst ikke slette den. Skriver der i mod på Wings of Madness som desværre ikke har fået noget kærlighed at føle endnu, håber der kommer lidt til mit hårde arbejde :)

  Så er jeg også igang med at omskrive en hel verden jeg kom på for noget tid siden, så den går mere i detaljerne, men den historie bliver først til noget om lang tid desværre :'(

  Hvordan får man egentlig følgere herinde? Jeg ved der er en masse gode historier rundt omkring som både får og ikke får kærlighed. Jeg selv skal blive bedre til at læse, men pga sygdom er det svært, det lettere og skrive!

  Gif fra Sense 8
  Mizulla
  3 years ago
  jeg er også virkelig glad for din hjælp søde
Loading ...