FemaleDenmarkMember since 17 May 12Age 20Last online 2 months ago

Jeg er et simpelt menneske.
Mit liv indeholder arbejde, periodisk skrivning, iskaffe og k-pop.
It's as simple as that

 • COVERSTORE ◎ Stine N
  COVERSTORE ◎ Stine...
  6279
  18
  188
  by Stine N
 • Surviving Christmas ❆ {One Direction}
  Surviving Christma...
  29.1k
  19
  61
  by Stine N
 • Stine N
  6 months agoReply
  1 Like
  Et super velskrevet resume med en masse elementer, der gør det rigtig spændende at læse!
  Du er rigtig god til at sætte scenen og beskrive, hvad vi ser, hvor Jane er ,og hvordan hun bevæger sig rundt. Dette gør nemlig, at en forfatter/skribent kan "tage sin læser i hånden" og følge læseren gennem historien, så den læses på den måde, forfatteren/skribenten gerne vil have, at den netop bliver læst på. Super flot!

  Et godt tip; Der er flere steder, hvor du har skrevet sammensatte ord som kantineborde, kantinedørene og overlevelsesmetode som to ord. For at undgå dette kan du prøve at sige ordene højt for dig selv med en laaaang pause imellem og så bagefter sige ordene lynhurtigt;
  Så enten kantine.........borde eller (sagt hurtigt) kantineborde
  På denne måde kan du lettere identificere hvilke ord, der skal stå sammen og hvilke, der skal stå hver for sig.

  Synes Janes selvbillede er utrolig interesant. Jeg tænker specifikt på denne passage;
  "Havde det været 5 minutter tidligere, havde jeg uden tvivl skreget så højt som mine cheer-lunger kunne, og tvunget en af mine såkaldte lakajer til at fjerne det, som en eller anden selvoptaget dronning. Og det var jeg nok også."
  --> Hun er altså her klar over det billede hun udadtil viser, og bekræfter yderligere også, at det faktisk nok også er rigtigt, at hun er en selvoptaget dronning. Det finder jeg enormt interessant. Det giver i hvert fald et eller andet til måden, man forstår både historien og Jane på.

  Et stort like herfra, og pøjpøj med skrivningen!
  Noget Ved Jane
  Noget Ved Jane
  165
  6
  3
  Jane Song havde alt. Alt, hvad en ung 17-årig pige går og drømmer om havde hun. Hun var for andet år i træk kaptajn af “Holliway Tigers” statens førende highschool cheer-team, Hun datede skolens stjerne...
 • Stine N
  6 months agoReply
  Hejsa!
  Jeg faldt lige over din historie, som jeg synes, lægger op til at have et super spændende plot.
  Kan rigtig godt lide, at du har sms-beskederne mellem Ashley og Riley med. Disse kunne du med fordel skrive i kursiv, så det skiller sig lidt ud og samtidig tydeliggøres, at det er en besked, som skal ses lidt "ved siden af" brødteksten.

  Du er god til at beskrive scenen for læseren, hvilket er rigtig godt. Der er nemlig vigtigt at der er flow i, hvordan historien skrider frem i fht. bevægelser og postitioner i rummet, personerne befinder sig i.

  Det ville være en smaddergod ide at starte på en ny linje, når en person siger noget. Det fremhæver for det først det, der bliver sagt, og giver desuden også lidt "luft" i teksten, der er meget kompakt. Det gør teksten tungere at læse, når det hele står meget tæt sammen uden nogle små pauser, hvor hjernen lige kan "trække vejret", ligesom man gør, hvis man læser en tekst højt.
  Samtidig kan du også starte på et nyt afsnit, når scenen skifter og der sker noget nyt, som måske ikke er en del af den scene, der lige har fundet sted. Jeg kan selvfølgelig godt se, at du allerede gør dette, men du kan sagtens dele det lidt mere op, så der igen kommer lidt mere plads i teksten.

  Håber du kan bruge min feeedback! Held og lykke med skrivningen og et like herfra!
  Where were you?
  Where were you?
  39
  1
  1
  Hvad ville du gøre hvis fin bedste veninde pludselig forsvandt, og kom tilbage som en helt anderledes person? Ashley og Riley har været venner siden 3. Klasse og det har altid været dem. En dag tager...
 • Stine N
  6 months agoReply
  Hej du
  Rigtig fin start på en fanfiction med en masse potentiale!
  Jeg lister lige nogle gode tips, du kan have med i baghovedet, når du skriver dine næste kapitler:

  1. En god ide er at få noget mere "luft" ind i din tekst. Det kan du for eksempel gøre ved at gå ned på en ny linje hver gang, der er et stykke dialog, hvor nogen siger noget. Det kan også gøre, når det sker noget "nyt". Forestil dig at man går ned på næsten linje, når kameraet skifter fokus i en film. Det giver også lidt plads til at man som læser lige kan "trække vejret", inden man fortsætter.
  På den måde bliver det knap så tungt for læseren at komme igennem.

  2. Rigtig fedt at bruge in medias res, så man bliver smidt direkte ind i historien, men jeg savner lidt mere præsentation af Taehyung og hans liv. Du nævner, at han skifter skole, fordi hans mor skifter arbejde. Hvorfor skifter hun arbejde og hvad laver hun? Er de flyttet by, stat eller kontinent? Hvad får det Taehyung til at føle, at han bliver flyttet rundt, og hvad gør det ved hans forventninger til endnu en ny skole?

  3. Fordi dette er en fanfiction om en person, der findes i virkeligheden, kan en læser hurtigt komme til at forvente, at Taehyung er på en bestemt måde, hvis ikke du tydeliggører det gennem lidt mere personkarakteristik. Er det for eksempel en nuttet taetae-, en sjov V- eller den hotte Taehyung-personlighed, vi har med at gøre?
  Dette kan du tydeliggøre ved at indsætte nogle verber, der beskriver hans kropssprog. Hvis han smiler eller ler, er han jo glad. Rynker han panden eller roder lidt rundt i sin mad, mens han er begravet i sine egne tanker, så er han jo bekymret for skolestarten. Det er vigtigt at holde læseren i hånden og følge personen gennem historien uden at læseren taber hverken tråden eller interessen.

  4. Måske du skulle tease lidt mere i dit resume. Man kunne godt nævne lidt mere om Jungkook (som jeg ud fra dit cover går ud fra er den søde fyr, Taehyung møder) og hentyde til noget af det, der kommer til at ske mellem dem. Det vil helt sikkert fange en læser og motivere dem til at følge med i historien for at finde ud af, hvad der rent faktisk kommer til at ske mellem de to.

  Jeg håber du kan bruge min feedback og ellers rigtig god vind med skrivningen ((;
  Måske...
  Måske...
  10
  1
  1
  Denne bog handler om en dreng ved navn Taehyung, som starter på en ny skole. En dag så møder han en sød person, som han får føelser for, men han ved ikke hvordan personen har det med ham. En historie...
 • Stine N
  2 years agoReply
  1 Like
  Årh 55 lyder så meget som mig, når jeg taler om den fyr, jeg ser xD
  Samtaler
  Samtaler
  15.3k
  37
  112
  I et år vil jeg skrive mine mindeværdige samtaler ned. Samtaler der har haft særlig betydning for mig, og som jeg derfor husker. Samtalerne er med en masse forskellige personer, og hænger som sådan ikke...
 • Stine N
  2 years agoReply
  Ihh har glædet mig sådan til at du ville publicere den! <3
  Opkast
  Opkast
  607
  8
  5
  En opkast af ord der i en let strøm flyder fra mine fingre og ned på tastaturet. Jeg vil tage jer helt til på, og vise jer mine inderste tanker og følelser. I håbet om, at nogen kan relatere eller blot...
  Yoongi
  2 years ago
  1 Like
  Iiih er det rigtigt? Nej hvor er du sød <3
Loading ...