FemaleDenmarkMember since 13 Nov 12Last online 1 years ago

"I write for the same reason I breathe - because if I didn't. I would die."

Godmorgen i stuen. Hvis du ikke har læst ordenligt er jeg venlige Stjerneskud. Tja ... hvad er jeg for en. Lad mig se ... jeg er en pige, der elsker film og dokumentar, især om politiets arbejde (en smule underligt). Nok det der mest interesserer mig er færdselspolitiet (igen underligt). Ja, jeg lyder som en værre nørd.

Hvis I ikke har gættet det endnu, så er jeg en smule (meget) vild med de fem drenge i 1D (One Direction, hvis du lever i 80'erne endnu, for det gør min far).

Og når jeg ikke ser dokumentar om færdselspolitiet (politijagt på youtube eller når det kommer på kanal 5), skriver jeg, hører musik eller er sammen med vennerne.

Jeg kan også virkelig godt lide ulve, da de er nogle smukke dyr, men ikke dem jeg vil have som kæledyr. Jeg vil gerne beholde min hund.

Efter sommerferien skal jeg i 7. klasse og det glæder jeg mig til (undtagen den nye skole reform). Jeg har en rigtig god klasse, da jeg kom sammen med mine tre bedsteveninder og tre gode veninder, så et kan ikke blive bedre. Vores to klasselærer er mænd og den ene af dem har jeg haft i hjemkundskab og sløjd som vikar. Så han er rigtig sød, og det er den anden selvfølgelig også.

Mine y-film: Tarok, Sådan træner du din drage 1 og 2, Løvernes konge, Frost.

Y-serie(r): Supernatural

Kommende Movellas

Erroneous|Zayn Malik|planlægning

Silence - Niall Horan.

Golden Hearts - Louis Tomlinson

Vali'keur - Louis Tomlinson (rykket til den 1 Oktober)

Supernatural - Niall Horan

 • stjerneskud

  mumbled "Måske lidt for tideligt op."

  5 years agoReply

  Jeg stod måske lidt for tideligt op pga. jeg glemte at sætte mit vækkeur fra, så jeg blev vækket halv syv og stod selvfølgelig op.
  Achelle
  5 years ago
  1 Like
  Sov i stuen (ved ikke hvorfor xD ) og min fars væggeur ringede tyve minutter i seks. Heldigvis faldt jeg i søvn igen xD
  stjerneskud
  5 years ago
  Den model jeg har er 2015 modellen og startede op med styresystemet. For mig virker det rigtig godt og uden problemer. Jeg tror, jeg må være en smule svar skyldig.
 • stjerneskud

  mumbled "Ny movella"

  6 years agoReply
  Jeg har smidt en ny Movella ud, som er inspireret af spillet “Five nights at Freddy’s”. Jeg tror ikke mange kender til det. Men i hvert i fald vil det gøre mig glad, hvis i vil tjekke den ud.
  Five nights to love|One directionFor en uge siden mistede Carol Koehler hendes far, John Koehler, der arbejdede som sikkerhedsvagt for klokken 12 til 6 om morgenen. Da Carol finder ud...
 • stjerneskud

  mumbled "Tak far + ny movella/trailer"

  6 years agoReply


  Min far er nu gjort mig skriveløs i et styk tid, da han for noget tid siden besluttede at optimer min computer, så den kunne blive hurtigere og kunne gå på internettet. Jeg spurgte ham om, det vil gå ud over mine dokumenter … altså at det vil slette dem. Hvilket det ikke gjorde. Men problemet er at optimeringen slettede Word. Det program, jeg har skrevet alle mine historier ned, og jeg kan ikke åbne nogen af mine dokumenter. Så jeg følte mig ligesom uden noget at lave, indtil jeg fandt ud af Google docs virkede sådan nogenlunde.

  Ja, da jeg ikke kunne skrive på mine nuværende historier, arbejdede min hjerne på højtryk for at finde på et eller andet at skrive. Det tog sin tid, men da jeg sad og spillede Five nights at Freddy’s (fordi jeg kedede mig) kom det langsomt til mig. Og resten af dagen brugte jeg på at bygge den op og lave en kort trailer til den.

  stjerneskud
  6 years ago
  1 Like
  Der er problemet med, jeg ikke kan åbne Word for alt til den historie ligger der inde, så jeg ikke kan skrive videre. Så snart jeg får fat i et nyt Word, skal der nok komme et nyt kapitel ud. :)
  linex
  6 years ago
  Genial idé! Og god idé med at bruge et spil! Den blir sikkert mega god, og spændende:)
  stjerneskud
  6 years ago
  Tusind tak.
 • stjerneskud

  mumbled "intet fred og ro."

  6 years agoReply

  Jeg er nok en er dem, der ikke kan skrive ved larm i baggrunden som f.eks. musik. Ved ikke helt hvorfor, men bare ikke koncentrere mig ved højt musik i baggrunden. Det giver vist ens forbandet bror lov til at høre dupstep (eller et eller andet i den retning) på fuld knald, når man sidder lige inde ved siden af og skriver en stil til engelsk (som jeg er dårlig til i følge mig selv.

  Og for det at gøre det hele være har vi fået nye klasser i 7. da dem vi havde åbenbart var prøveklasser. Som den tryghedsnarkoman jeg nu er, gider jeg ikke at flytte klasse. især ikke fordi den jeg gik i var perfekt. Gode sjove lærer (især matematik/geografi og historielæren).
  Milze
  6 years ago
  Vi skal blandes i 7.

  Til gengæld kan jeg sagtens skrive med musik i ørene. Eller når der er støj, så længe der ikke er nogen med en meget gennemtrængende stemme xD sådan har jeg det osse, når jeg læser. Eller, faktisk hører jeg ikke musikken, det er bare dejligt at have følelsen af en slags "isolation"
  stjerneskud
  6 years ago
  Håber du har en bedre klasse end min.

  min brorhar en gennemtrængende stemme + han skriger som en pige.
  Nogen kan det andre ikke. Kan heller ikke når jeg læser. Føler jeg glemmer halvdelen af bogen.
  Milze
  6 years ago
  :i
Loading ...