FemaleDenmarkMember since 30 Oct 13Last online 4 months ago

Jeg er et Atlas for min fantasi lever i flere lande. Jeg er et hav, for jeg ender ofte med at ligge steder øde. Men mest af alt er jeg et brombær.

"Jeg har torne, som stikker, men når regnvejrsskyerne letter, så er jeg, det natsorte og sødmefulde du kender fra brombærret. Velkommen til min lille forvirrede verden♥"

-----------------------------------------------------------------
Jeg har vundet:
- Dagbogs-konkurrencen med Observationerne.
- Blogger-konkurrencen med Ensomheds bloggen.
- Gåsehuds-konkurrencen med A l e n e.
- Lyrik-konkurrencen med Den anderledes tone.
- Bolsjoj-konkurrencen med Søen.
- Hjertesorgs-konkurrencen med Hjertekamre.
- Skriv om afsked-konkurrencen med Til alle dem jeg mistede.

 • Brombærret
  3 years agoReply
  Jeg vil ikke lyde utålmodig eller anmassende på nogen måde, men har ikke fået tilsendt min præmie endnu, og tænkte det var langt tid siden, konkurrencen sluttede, så er det fordi mailadressen helena@movellas.com ikke virker? Har i hvert fald prøvet at maile to gange til den nu. Ville bare lige høre mig ad <3 @[Adison]
  Brombærret
  3 years ago
  Same <3
  Laura G.Editor
  3 years ago
  Hej,
  Hvis I vil sende en mail til mig på laura@movellas.com, så vil jeg meget gerne forklare situationen. For det er på ingen måde i orden, slet ikke!
  Jeg ved du lige har skrevet en mail, Amalie, men du er velkommen til at skrive privat til mig, frem for den officielle mail. Helena styrer den del, så håber hun har svaret dig, ellers skal jeg nok give en forklaring :)
  Undskyld, undskyld, undskyld.

  Hilsen Laura
  Adison
  3 years ago
  Hej piger,
  Beklager utrolig meget forsinkelsen med jeres præmier. Jeg har ikke rigtig været inde over denne konkurrence, men I skulle gerne have hørt fra Laura :-) Det er selvfølgelig overhovedet ikke i orden, at der er gået så lang tid, og det er ikke hændt før. Denne konkurrence blev dog lavet af vores gamle community manager, Rebecca, før hun tog af sted, og da den blev fanget lidt i hele forandringstiden, har det været lidt utydeligt, præcis hvem der havde ansvaret for den. Ultimativt er det dog ikke en undskyldning, men I får tusinde beklagelser på mine og kontorets vegne og skal nok få jeres præmier inden længe <3
 • Brombærret
  3 years agoReply
  1 Like
  Elsker idéen med denne her movella, den er virkelig fantastisk! <3
  ud af K O N T E K S T
  ud af K O N T E...
  19.7k
  66
  43
  Dele fra samtaler jeg har eller overhører - helt ud af kontekst.
  M. Maja
  3 years ago
  1 Like
  Takker, det betyder meget! <3
 • Brombærret

  mumbled "Nytår!! :)"

  4 years agoReply
  2 Likes

  Hellow dudes derude! :P

  Jeg ønsker jer et super duper dejligt nytår, og må det nye år være der hvor I brænder så smukt, som stjernerne (fyrværkeriet) på himlen, for I har delme været min ledestjerne igennem de hårde tider i 2016. I fortjener seriøst alt! <3

  Hvis vi kigger tilbage på året, så har 2016 været det værste år jeg har haft hidtil, også selvom det sidste halve år på efterskolen ikke har været så slemt, så det siger meget om slutåret på folkeskolen... Men I er jo alligevel lidt inde i det, dem der har læst i min dagbog, inden jeg holdt den på pause. Det har nok også smittet lidt af på mine andre tekster.

  Alligevel har 2016 også givet mig mere selvtillid i forhold til mine skriverier. Jeg er blevet mere selvsikker på det punkt. Det er faktisk underligt, for jeg har ikke altid kunne lide at skrive, det startede først fra cirka tre og et halvt år siden.

  - Nytårs krammer og knus fra Brombærret! <3

  (Det er anden gang, jeg lægger denne her mumble ud, håber ikke det forvirrer jer, men synes lige, jeg skulle have et billede med ;) )
  Marzia H.
  4 years ago
  1 Like
  godt nytår Brombær <33
  Louise M.
  4 years ago
  1 Like
  Godt nytår <3 knus
  Brombærret
  4 years ago
  Tusind tak @[Marzipow H.] og @[Louise M.] ! :D
Loading ...