FemaleDenmarkMember since 30 Jun 13Age 25Last online 1 years ago

Skriver desværre ikke mere :))

 • ThatAssss

  mumbled "Læs! Harry fanfiction. x "

  6 years agoReply
  1 Like
  Hej læsere. Min stress er altså ikke blevet bedre, og derfor skal jeg holde en lidt længere pause. Desværre. Ville virkelig ønske jeg kunne skrive, men får det psykisk dårligt af at overanstrenge mig, og skal jo også lige huske lektier.
  Men har en veninde, som lige har lavet en ny fanfiction som hedder "Royal Love". Hun skriver fantastisk, virkelig. Hun hedder Hazel, og kommer oprindeligt fra England. Så i må altså lige tage jer af hvis der er lidt grammatik fejl.
  Anyways, håber da i vil tage et kig på den ;)) Det er forresten en Harry Fanfiction,
  ThatAssss
  6 years ago
  Tastatur* xD faillll, haha
 • ThatAssss
  6 years agoReply
  Jeg er virkelig forelsket i din historie. Handlingen er virkelig godt fundet på. x Håber selvfølgelig du bliver lidt bedre til at lægge kapitler op, da jeg virkelig elsker denne historie. x
  Prison ~ A 1D & 5SOS fanfic.
  Prison ~ A 1D &...
  439
  17
  13
  Alcatraz. Det fængsel som ligger ude på en ø, så man ikke kan flygte. Ja det. De 2 veninder India & Viola, var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. De bliver beskyldt for mord, fordi de var på...
 • ThatAssss
  6 years agoReply
  Rigtig god :) - Ved du hvad pigen som din hovedperson ligner hedder? <3
  What I like about you PÅ PAUSE
  What I like about...
  188
  10
  8
  Efter en voldtægtsag med Jack Turner Samantha Cliffords tidligere kæreste. Er hun endnu ikke blevet sig selv igen. Hun har dog fået en ny kæreste den charmeren Ashton Irwin, som spiller trommer i hende...
  Eva Menné
  6 years ago
  Nej men hvis du søger på models, så kommer hun frem!❤️
  ThatAssss
  6 years ago
  Okay, mange tak <3 - Btw, den er virkelig god, du skriver rigtig godt :) <3
  Eva Menné
  6 years ago
  Man tak! <3<3
 • ThatAssss

  mumbled "Fremskridt."

  6 years agoReply

  Hej igen læsere.
  Som nogen af jer nok har set har jeg tænkt at lukke min movella profil ned. Jeg lukker den ikke ligefrem ned, holder bare en lille pause. Men der er en god nyhed. Jeg har jo lige været i Spanien, og dernede slappede jeg godt af, og kom lidt væk fra omverdenen. Så har det meget bedre. Så kommer nok tidligere tilbage på movellas end forventet. - Btw, tak for alle de søde kommentarer, de varmer og er rigtig glade for i er så forståelige.
  Forresten i Spanien, ikke? Der boede der 2 vildt lækre brødre ved siden af Cecilie og jeg. Og vi troede slet ikke de vidste vi fandtes, men så fandt vi ud af at de havde stået og kigget på os fra deres altan, imens vi var i poolen lige foran deres hus. OMGGGGG!
  - Når, men efter vi fandt ud af det, fik vi os taget sammen til at gå hen og tale med dem. Og det endte med vi fik deres facebook. - Ihhh!
  Når, men i må alle have det godt. xoxo
  munkana
  6 years ago
  Få det nu godt!��

  Var de også dansker? ��
  Emilie Bering
  6 years ago
  Iiih glæder mig skynd dig at få det bedre

  Og ulala var de også danske?
  ThatAssss
  6 years ago
  hahaha, @[SineDirectioner] that hashtag :'D
  - Og til jer andre, ja de var sgu danskere. Yassss x Det værste var bare at min farmor her tidligere idag sendt en sms hvor der stod; "Idag snakkede jeg med de drenge dig og Cecilie godt kunne lide. Og i havde sgu ret, de er nogen rigtig flotte fyre. Fortalte dem dog også om at i gik forbi deres hus hver aften for at kigge ind igennem deres vindue." Cecilie og jeg sad i toget lige der, så vi kunne ikke rigtig skrige, men vi sad bare og rødmede, og tog os selv til hovedet, hahah. x
 • ThatAssss

  mumbled "undskyld, undskyld, undskyld! "

  6 years agoReply
  Hej læsere på mine movellaer. Jeg har en dårlig nyhed omkring mine fanfictiones. Jeg lukker nemlig hele min movella profil ned, på grund af stress. Dog starter jeg op igen, om en måneds tid. :))))
  Der er simpelhen sket det, at jeg har været så stresset både med lektier og denne her profil med alle mine fanfictiones. At jeg simpelhen har fået for meget mavesyrer i maven. Så skal tage medicin nu! Det er ikke særlig rart, og ærlig talt har jeg det heller ikke så godt psykisk her for tiden. Håber selvfølgelig i forstår, og bare rolig; mine fanfictions skal nok blive skrevet færdige på et tidspunkt.
  - Håber i alle har det fantastisk, og nyder jeres liv. Elsker jer. x
  munkana
  6 years ago
  God bedring!
  Tag dig god tid. Selvom jeg elsker dine movellaer, så kan jeg sagtens vente. Tag dig tiden og hver sikker på at du er 100% rask!
  Ønsker dig det bedste her fra!
  .sara
  6 years ago
  God bedring!
  Håber du snart for det bedre. Elsker dine Movellaer!!!!!!!!
  SarahP1912
  6 years ago
  Godbedring! ;( Håber du får det godt og kan skrive videre. Du virkelig en fantastisk skriver. :) Men rigtig godbedring! xx
Loading ...