FemaleDenmarkMember since 1 Jun 14Last online 3 months ago

,,Hvis du aldrig prøver noget nyt, vinder du aldrig noget nyt."

 • The Green Pencil
  Først vil jeg starte med det trælse - kritikken. Da jeg så dit cover må jeg indrømme at jeg var ret dømmende, for ærlig talt var jeg ikke særlig fanget af det, men så så jeg hvor populær din historie var og tænkte at der måtte være et eller andet om det, så uden de helt store forventninger begyndte jeg at læse - og blev ret hurtigt fanget. 130 kapitler senere er jeg meget imponeret over din historie og din måde, hvorpå dine dialoger er helt vildt realistiske. Du formår at holde læserens interesse hele vejen igennem historien og man kan virkelig sætte sig ind i de forskellige tanker og følelser i den. Super flot arbejde! - et værk du kan være stolt af :)
  Den Usynlige Lidelse (15+)
  Den Usynlige Lidel...
  115.6k
  219
  1139
  At være den femtenårige Anna Larsen fra Vanløse, er ikke nemt. På overfladen er hun en pige der minder om alle andre piger, og som ikke rigtig skiller sig ud, men dette er blot en facade. For Anna er alt...
  Karamelle
  5 years ago
  1 Like
  Mange tak for kommentaren. Well, burde nok også finde et bedre coverbillede, men lige hvad det angår har jeg en tendens til at være lidt halvdoven ;)
  Håber også, at historien har påvirket dig, for det er i hvert fald en, der har været temmelig hård - på mange måder - at skrive :)
  Tusind tak for din gode og dejlige kommentar!
 • The Green Pencil
  1 Like
  Sikke. En. Slutning. Elsker den - og desuden også resten af movella'en, super flot skrevet!! :)
  Treogtyve
  Treogtyve
  16.6k
  92
  221
  23 grunde til at jeg forlod dig.
  Uzma
  5 years ago
  Mange tak! Det er jeg glad for <3
The Green PencilÅrh, tak fordi jeg er på din liste! :) <3
5 years ago
 • The Green Pencil

  mumbled "Sidste kapitel udgivet!"

  3 Likes
  Jeg har trukket den ud lidt længe, fordi jeg simpelthen syntes at den her movella er sluttet ALT for hurtigt, men antallet af kapitler passede heldigvis til det jeg ville skrive og nu er de sidste kapitler udgivet!

  Læs historien færdig her:
  63 grunde til, at hendes liv var...og altid ville være det.
Loading ...