FemaleDenmarkMember since 19 Dec 13Last online 9 months ago

 • peyk
  3 years agoReply
  Wauw!!! Det her er virkelig flot <3
  den vej hun gik - og da hun gik i stå
  den vej hun gik...
  728
  4
  1
  "Der er nu gået seksten år siden du åbnede øjnene for første gang, og ikke mange år siden du indså, at du skulle have holdt dem lukkede"
 • peyk
  4 years agoReply
  Hej!
  Wauw en historie! Jeg er helt vild med den, hvilket har fået mig til at tænke over noget. Må jeg sammen med en af mine gode veninder filmatisere din historie - selvfølgelig med forebehold for nogle få ændringer? :)
  Hvidt. Gråt. Sort. Dødt.
  Hvidt. Gråt. Sort....
  2539
  45
  75
  På Elenas 16-års fødselsdag begynder tanken om død for alvor at opsøge hende. Og den vil ikke så let give slip igen. Elena kan ikke finde svar på, hvorfor tanken har sat sig så godt fast i hende. Men en...
  Veronika S.
  4 years ago
  åhh tusind tusind tak, det er jeg glad for at høre! og ja, det skal I da være hjerteligt velkommen til, så længe I selvfølgelig ikke hævder at teksten er jeres egen, tehe - vil også meget gerne se resultatet, når I engang bliver færdige :)
  peyk
  4 years ago
  Selvfølgelig - vi skriver dig på i rulleteksterne, så man er klar over, at den er baseret på din historie.
  Jeg kan linke den til dig her i kommentarene, når vi er færdige - jeg formoder, at det bliver om ca. 3-4 uger :)
  Veronika S.
  4 years ago
  det lyder super fint - vil glæde mig til at se den færdige film ! :)
 • peyk
  5 years agoReply
  Hej! Det er for det første en vildt god historie - den er virkelig tankevækkende! Jeg tænkte på, om jeg sammen med min gode veninde må filmatiserer din historie - på en sådan måde, at nogle af de ting, der bliver sagt i filmen, er direkte citeret fra din tekst? :)
  selvom det er jul
  selvom det er jul
  1756
  56
  53
  vi. selvom det er jul, er smerten ikke ovre
  syredronning
  5 years ago
  åh, tusind tak! ja, selvfølgelig, det ville være en ære - så længe du ikke forgiver at det er din tekst :) vil meget gerne se det færdige resultat, hvis jeg må!
  peyk
  5 years ago
  Tusind tak - det vil jeg selvfølgelig lade være med, og vi skal nok give dig credit for det! Jeg kan sende linket her i kommentarene til dig, når filmen er færdig :)
Loading ...