FemaleDenmarkMember since 8 Dec 12Last online 2 months ago

hvem er vi?
hvem er vi?

er vi ikke bare det?

 • Veronika S.

  mumbled "det alternative kreative hjørne"

  4 years agoReply
  9 Likes

  kan ikke huske om jeg har nævnt det før, men jeg er faktisk ud over at skrive også ret glad for at male og tegne. derfor er dagen i dag indtil videre gået med at nusse lidt omkring og tilføje de sidste detaljer på et kridt-portræt, jeg har haft gang i længe. det er kreeret primært ud fra temaet "spor af krig", og samtidig har jeg også haft fokus på kontraster og symbolik - resten får I selv lov til at tolke på hehe
  hvad er jeres lørdag gået med indtil videre? nogle spændende projekter?

  forresten - jeg savner stadig feedback på min nyeste novelle "klump", så hvis nogen sidder med et kvarter i overskud, skal I være meget velkomne til at tage et kig forbi:
  Klump"Han griner let og klapper per refleks sig selv på låret. Det har han gjort den sidste måneds tid nu. Og et eller andet har de lette tryk i ny og næ da...

  knuus
  Marzia H.
  4 years ago
  :o er du selvlært 'kridttegner'? :)
  Veronika S.
  4 years ago
  1 Like
  @[Marzia H.] da jeg gik på efterskole, gik jeg på en kunstlinje, og jeg har også haft billedkunst som valgfag i 1.g på gymnasiet, men at tegne har altid været en hobby for mig så vil beskrive mig selv som selvlært heh x
  Marzia H.
  4 years ago
  1 Like
  Feeedt, jeg har også selv stor interesse for det. Du er altså virkelig dygtig..! Du kommer helt sikkert til at kunne udnytte dine evner i fremtiden :o :)
 • Veronika S.
  4 years agoReply
  1 Like
  jeg sidder virkelig med et smil på læben efter at have læst det her - det er både sådan absurd, humoristisk og kritisk på samme tid, og jeg må ligesom damana også påpege, at sætningen "Gud flirter med jomfruer i paradiset og Jesus kan ikke finde sine plastre... skal vi ringe til helligånden" sidder lige i skabet! er i øvrigt også ret vild med de tre første sætninger - "vi ved, og har sandsynligvis altid vidst at vores dage er talte, derfor begyndte vi for totusind og seksten år siden at tælle dem selv" - wow hvor er det altså bare godt du!
  talfredag
  talfredag
  965
  15
  23
  Lidt om ham den (kors)ophængte mand og hans daddy. (Hvis disse to mænd - mod min forventning - skulle sidde og beglo menneskeden, så undskylder jeg mange gange. Men på den anden side: hvis Gud virkelig...
  en hundeprofil
  4 years ago
  sådan en kommentar her gør virkelig livet nogle procenter bedre! du skal have mange tak, skal du <3
 • Veronika S.
  4 years agoReply
  cecilie for dælen altså, hold nu op hvor er der meget godt i det her digt! er specielt vild med alle dine finurlige vendinger - "det forår en kvinde vokser ud af din krop", "du er ikke et hjem i flammer, så lad være med at flygte ud af dit bryst", "du må lære ikke at måle din succes i centimeterne imellem dine lår" - smukt! du formår at hive op i et ellers meget brugt emne (som tit er præget af de samme klicheer) og så tviste det og gøre det til dit eget - og du gør det hammer godt du! har ikke rigtig noget konstruktivt at sige lige nu, så ja - forresten nød jeg også meget at sidde og høre din oplæsning, mens jeg læste digtet. you go girl!
  Sådan Vejer du Ingenting.
  Sådan Vejer du Ing...
  2086
  52
  42
  Sådan vejer du ingenting. //Deltager i pige'17 konkurrencen. Valgmulighed 1.
  Cecilie Reckendorff
  Aww, hvor er det her en sød kommentar. Tak, Veronika, jeg bliver helt rørt. You go too! ♥
 • Veronika S.

  mumbled ""klump" søger feedback og atten år i sigte"

  4 years agoReply
  1 Like
  for et par uger siden publicerede jeg en ny novelle med titlen "klump" og jeg kunne rigtig godt bruge noget feedback, så hvis nogen har tid og lyst, er I mere end velkomne til at tage et smut forbi og smide en kommentar - det ville jeg blive super glad for!
  Klump"Han griner let og klapper per refleks sig selv på låret. Det har han gjort den sidste måneds tid nu. Og et eller andet har de lette tryk i ny og næ da...

  ellers er jeg kommet hjem fra ferie i italien, og uf hvor har det været en lækker tur - jeg savner det allerede meget. men i dag har jeg nydt det for en gang skyld varme danske sommervejr og det har faktisk også været skide rart. tja og så fylder jeg jo atten her på lørdag, og det glæder jeg mig til - ikke fordi jeg sådan er klar til alt det der formelle med at være myndig og halv-voksen-agtig, men jeg er ret sikker på, at det nok skal blive en super hyggelig dag.

  hvad med jer? hvordan forløber jeres ferie sig? nogle spændende projekter eller lign?
  - jeg tillader mig lige at vedhæfte et stykke lækkert musik, bare fordi jeg ikke kan lade være med at dele, når jeg hører noget nice:


  knuus
  Cecilie Reckendorff
  I gotcha. :p Jeg ser lige på det i morgen.
  Veronika S.
  4 years ago
  yay, tusind tak cecilie ! :)
 • Veronika S.

  mumbled ""klump" er publiceret ! og et lille stykke musik"

  4 years agoReply
  2 Likes

  på denne onsdag aften har jeg nu publiceret min novelle "klump", og det ville glæde mig meget, hvis I ville tage et smut forbi den og måske også smide en gang feedback. "klump" er min nyeste tekst i længere tid, og jeg synes faktisk selv at have opnået et færdigt resultat, som jeg er rigtig godt tilfreds med. men jeg vil utrolig gerne høre, hvad I siger til den, så tag gerne et kig forbi her:
  Klump"Han griner let og klapper per refleks sig selv på låret. Det har han gjort den sidste måneds tid nu. Og et eller andet har de lette tryk i ny og næ da...

  i samme omgang tillader jeg mig også at smide et lille stykke lækkert musik i hovedet på jer. denne gang er det "hos mig igen" af when saints go machine, uf uf et lækkert nummer, siger jeg bare, og for at det ikke skal være helt løgn, så kan sangteksten i nogen grad godt kobles til temaet i "klump" - men ja giv den da lige et lyt her:

  fortsat god onsdag aften/nat til jer alle!
  knuus
Loading ...