FemaleDenmarkMember since 24 Jun 15Last online 3 years ago

Jeg er Victoria Vegas. En stolt og spirende forfatter som håber at kunne sætte et præg på verdenen med mine historier.

 • Victoria Vegas

  mumbled "Update"

  2 Likes
  Til dem der har set mit tidligere opslag, ville jeg gerne lige gøre opmærksom på, at der er blevet taget hånd om brugeren.
  Der er ikke grund til bekymring omkring det længere. Jeg vil gerne lige fortælle, hvad i skal gøre, hvis i steder på dens slags brugere.
  Først og fremmest til dem, der ikke ved hvilken slags bruger, jeg taler om. For mit vedkommende var det en bruger, der lavede en falsk profil af mig og "arbejdede" som ambassadør og sagde til movellister, at de skulle af årsager slette deres historier.
  Hvis i ser sådanne brugere der siger eller gør den slags ting, så kan i skrive til fx mig eller andre ambassadører, så skal vi nok håndtere det. Ellers kan i skrive til Movellas og gøre opmærksom på brugerne, og så vil de vurdere hvad der skal ske.
  Det er dog ikke regler eller noget, som jeg skriver, og hvis i har andre metoder eller ting, i vil gøre, skal i endelig gøre det.
  Men jeg vil sætte pris på, hvis alle vil hjælpe med at gøre Movellas et dejligt sted. Det er jo ikke okay, at nogle skriver onde ting til andre.

  Tusind tak på forhånd. Ps. Det er jo ikke sikkert, at i oplever dette... lad os i hvert fald håbe :)
  Midnight Cake
  4 years ago
  No, (s)he *not assuming genders here* is telling us about what happened. I got most of it, google translate sucks. The basis was. Someone created a fake account and pretended to be this person and wrote bad comments and such on others account and or stories. And they have asked us to watch out for those people and to keep Movellas a nice place.
  Victoria Vegas
  4 years ago
  @[Casually Depressing ] yeah you got the point. I instructed others in what to do if they saw another user like that and so on. :)
  Yashita
  3 years ago
  I am miss yashita ghazi i have a proposal for you via at (yashitaghazi11@gmail.com)
 • Victoria Vegas

  mumbled "!!!!!!!!!!VIGTIGT!!!!!!!!!!"

  1 Like
  Der er en bruger der har taget et billede af mit profilbillede og beder folk om at slette deres historier hvis de ikke har mere end ti likes på deres historier!!!
  Jeg skammer mig over denne person helt ind til kernen... specielt fordi jeg ved at jeg de sidste lange stykke tid af forskellige årsager ikke har gjort hvad jeg skulle som ambassadør... jeg tror at det kunne måske være en årsag til hvorfor denne person har valgt lige præcis mig.
  Jeg ønsker at fortælle med det samme at det ikke er mig og hvad personen siger ikke passer :)
  Basic info om denne person:
  Profilbillede er tydeligvis et screenshot eller noget i den stil
  Personen skriver på engelsk og får engelske svar så jeg går ud fra at det foregår på den engelske Movellas (DOG vil jeg stadig gøre opmærksom på det herinde)
  Navnet som denne person går under er [Deleted account] og @ navnet er Dimensions

  Håber ikke at i har oplevet dette og hvis i har så er jeg meget ked af det :(
  Alittlebubble
  4 years ago
  Jeg har sendt en mail til både Laura og Helena, jeg fandt brugeren og det er jo helt uacceptabelt
  Victoria Vegas
  4 years ago
  Tusind Tak <3 Jeg sætter pris på det :)
  Alittlebubble
  4 years ago
  1 Like
  Det var så lidt <3 Jeg kan sagtens forstå at det må være super nederen for dig at få 'misbrugt' din profil på en måde :)
 • Victoria Vegas
  Hejsa
  Jeg synes, ar du får opbygget historien rigtig godt, selv om den er baseret på et spil, og at du nok var nødt til at redigere meget i de får at få den til at blive lidt kortere. Dit sprog er rigtig fint, men jeg synes, at det godt nogle gange kan blive lidt svært at vide, hvem der siger hvad. Der ud over synes jeg, at det er rigtig godt og meget overskueligt at læse. :)
  De Sidste af Os
  De Sidste af Os
  431
  0
  1
  Kaspar, en erfaren smugler har fået den vigtigste opgave i sit liv. Ham og hans langtidspartner, Tess, skal smugle en usædvanligt vigtig vare. Når de endestationen i den overbegroede, inficerede, post-apokalyptiske...
Loading ...