FemaleDenmarkMember since 28 Mar 13Age 20Last online 3 weeks ago

dysfunktionel infp

(på instagram hedder jeg @purobennahoj)
indtil videre udgivet i:

vold i familien
pykisk sygdom i familien
alkoholmisbrug i familien
uden filter
taxagrønt
folk, de kigger bare
recens paper: explore
recens paper: observe
alene - og andre noveller

 • Johanne Borup

  mumbled "10 facts-tag"

  6 Likes
  Wup! Jeg er blevet tagget af @[kaffe] til at skrive ti facts om mig selv. Jeg har tidligere skrevet halvtreds facts om mig selv herinde, som kan nok kan findes et sted, så jeg vil prøve ikke at skrive de samme ting, men undskyld hvis jeg gør.

  1) På næste onsdag begynder jeg på Viby efterskole efter at have været meldt ind i en milliard år, og jeg har aldrig været så nervøs før noget i mit liv.
  2) Mit hår har været både helt ned til numsen og tre millimeter langt.
  3) Min bedste ven hedder Anders.
  4) Jeg tog på et tidspunkt en test, der skulle vise ens største karakterstyrker, og mine tre øverste blev værdsættelse af det smukke og sublime, kreativitet & originalitet og tapperhed & mod.
  5) Jeg elsker at rejse og ville egentlig bare gerne rejse hele jorden rundt, men det sted, jeg allerhelst vil hen, er Indien.
  6 Da jeg bad Anders beskrive mig med tre ord, svarede han intelligent, tænkende og fantastisk.
  7 Til det samme svarede min søster klam, fed og so (tak søs).
  8 Det er cirka to uger siden jeg sidst havde et angstanfald, hvilket i min målestok er ret lang tid, så det er godt.
  9 Da jeg kom ud som lesbisk til min mor, troede hun ikke på mig.
  10 Jeg havde engang over 100.000 følgere på en blog på Tumblr, men jeg slettede den, fordi jeg kørte den under min ret ekstreme emofase, og jeg er rimelig sikker på, at jeg promoverede nogle meget tvivlsomme ting, som jeg overhovedet ikke ville kunne stå indenfor nu.

  Jeg tagger @[boxhead] til at gøre det samme.
  cibena
  4 years ago
  hvor dejligt at du kender nogen i forvejen, som også skal gå der - så bliver starten nok en hel del nemmere!
  Johanne Borup
  4 years ago
  ja, det er også det, jeg håber! så kan jeg læne mig lidt op ad nogen, til det bliver helt trygt.
  cibena
  4 years ago
  1 Like
  præcis!!
 • Johanne Borup

  mumbled "Hjælp, jeg mangler opmærksomhed! - og andet ævl"

  Jeg ved ikke, om der bare er gået sommerferie i Movellas, eller hvad det er, men jeg savner virkelig meget reaktion på min senest publicerede movella med den lange titel: “To pseudotvillingesøstre og et meget stort orkester."

  Det er blevet ret sjældent, at jeg publicerer noget, eller at jeg giver lyd fra mig på Movellas overhovedet, og jeg engagerer mig ikke særlig meget i den øvrige side ved selv at kommentere på eller like særlig meget. Men jeg er her altså ind imellem, så jeg ikke kommer fuldstændig bagud i, hvad der foregår.

  Sagen er dén, at jeg i øjeblikket arbejder ret intensivt på at rette mine tidligere tekster - både digte og noveller og alt derimellem - igennem, så jeg kan få samlet dem, der er gode, og i sidste ende eventuelt indsende dem til et forlag. Jeg forventer ikke, at jeg skal til at være en “rigtig forfatter" lige med det samme, dette er mest bare et projekt, jeg laver for at udfordre og motivere mig selv, og oveni det kan det jo være, at jeg er ultraheldig at komme til snakke med en, der er professionel indenfor faget, og som kan give mig noget feedback.

  Men før det kommer så langt, skal det selvfølgelig, som allerede nævnt, gennemarbejdes, og som hjælp til det søger jeg så mange som muligt til at læse mine tekster, dem alle sammen, nogle få, eller bare en enkel, og jeg vil allerede nu begynde at trække i et par tråde, startende her på Movellas. Så hvis der er nogen, der måske kunne have lyst til det, må I meget gerne sige til, og så vil jeg henvende mig til jer, når jeg får brug for det!

  Til sidst: Hvordan går det? Har I det godt? Får I slappet af og læst nogle bøger? Selv har jeg lige læst “The catcher in the rye" af J. D. Salinger, takket være @[Cecilie Reckendorff]s anmeldelse af den, og hold op, hvor gjorde den et stort indtryk! Den er bare helt fantastisk og gjorde lige min ferie lidt bedre, samt fik dæmpet de nerver, jeg konstant har på, fordi der bliver kortere og kortere tid til, at jeg skal på efterskole. Men altså, uanset hvad: Jeg håber virkelig, I har det rart.

  April Lutka Wings
  1 Like
  @[Johanne Borup] Jeg kan sagtens følge hvad du mener. Det er selv den slags bøger, jeg elsker at læse samt skrive. Til gengæld er mit nuværende projekt, som jeg håber på at få udgivet fantasy/psykologisk-gyser, men hvis dette projekt fejler, så er mit næste projekt realisme.
  Har du nogensinde læst Max Tivoli? Tror du vil have glæde af den bog.
  Johanne Borup
  4 years ago
  Det lyder også spændende! Er selv vild med psykologiske fortællinger og også gysere.
  Nej, den har jeg ikke læst, men jeg har set The curious case of Benjamin Button, og den kan jeg rigtig godt lide - så det kan da godt være, jeg skal kaste mig over den!
  April Lutka Wings
  Synes også den slags er mest spændende, men resten af mine planlagte værker vil være psykologisk realisme! Gætter på dit er i samme boldgade?

  Jeg læste bogen først og har mine tvivl om hvorvidt filmen er baseret på bogen. Karakterne virker helt anderledes og i bogen har Max sin store kærlighed, Alice som han møder tilfældigt 3-4 gange i sit liv i forskellige aldre. Mindes ikke at filmen havde fokus på kærligheden?
  Men jeg husker så også bedre bogen, for filmen bryder jeg mig ikke om.
 • Johanne Borup

  mumbled "Wuwu taggeleg"

  3 Likes

  Jeg er blevet tagget af @[vanløse] til at svare på de her spørgsmål, så det vil jeg gøre.

  1) What’s the most annoying thing people say to you?
  - “Hvordan tør dine veninder være nøgne foran dig, når du er lesbisk?" og andre lignende dumheder.

  2) Favourite classic film(s)?
  - Det kommer an på, hvordan man definerer klassiske film, men den første der poppede op var Fight Club - det er da lidt af en klassiker.  3) What’s your worst memory?
  - Hvis nogen har læst min nu flere år gamle novelle Mine tårer og mit snot, så er den baseret på et af mine værste minder, hvor min kæreste/ven (ved ikke rigtig hvad vi var) forsøgte at begå selvmord foran mig. Wuu!

  4) What’s your favourite song right now?
  - Min ven har gjort mig obsessed med Bellevue af C. V. Jørgensen, der får mig til at tænke på sommer og minder mig om at danse med min far da jeg var lille.

  5) What do you love most about your appearance?
  - Min monthly fave er mit hår, der er inde i en perfekt periode. Ellers er jeg faktisk blevet rigtig glad for mit udseende generelt.

  6) What’s your most prized possession?
  - Nu tænker jeg materielt, og så er svaret nok, at hvis mit hus brændte ned, og alle levende væsener var kommet ud i sikkerhed, ville jeg løbe ind og redde min computer. Ikke på grund af selve maskinen, den skulle jeg nok kunne klare mig uden, men på grund af alle mine billeder og dokumenter. Fuck, det ville være slemt at miste. Derudover er jeg også meget glad for mine scrapbøger. Jeg er et meget sentimentalt menneske, desværre.

  7) What’s your happiest memory of this year?
  - En meget nylig begivenhed, min sidste skoledag, wah.

  8) What’s the best part of a school day?
  - Det bedste ved selve skoledagen er de gange, hvor vi kommer ind i en rigtig lang debat i f.eks. dansk eller samfundsfag. Ellers er jeg ikke det mest skoleglade væsen. Jeg er fristet til bare at svare når den er slut.

  9) What’s the most embarrassing thing that has ever happened to you?
  - Engang drak jeg mig rigtig fuld i skolen, og da jeg kom dagen efter, var rygtet spredt blandt alle lærerne, og alle skridt jeg tog i løbet af dagen var den vildeste walk of shame.

  10) What movella are you currently working on?
  - Er i gang med en novelle om et søskendepar, som måske bliver publiceret på et tidspunkt. Desuden arbejder jeg fortiden intensivt på både en digtsamling og en novellesamling, jeg vil sende ind til et forlag. Sp hvis nogen har lyst til at give feeback, så sig endelig til!!!

  Jeg vil nu videregive tagningen (?) til @[Den Varme Sweater]. Go Helena!
  mågegrin
  4 years ago
  1 Like
  fuck det cool du vil sende digt-novelle samlingerne ind, btw ville selvfølgelig elske at læse det
  Johanne Borup
  4 years ago
  dejligt!!
  Den Varme Sweater
  1 Like
  Ooohhh.... Accepteret! @[Johanne Borup]
 • Johanne Borup
  Skal kærlighedshistorien handle om romantisk kærlighed, eller må den f.eks. handle om søskende- og venindekærlighed?
  Cecilie Reckendorff
  Rebecca har skrevet længere nede, at det gerne må handle om andet end romantisk kærlighed. :)
  Johanne Borup
  4 years ago
  1 Like
  åh ja, det havde jeg ikke set! tak!
Loading ...