FemaleDenmarkMember since 11 Apr 12Age 20Last online 2 years ago

hvad er meningen med dette?

 • Caroline Skøttrup
  Hvor er jeg dog taknemmlig over, at der er en, som deler min passion for grammatik. Tak!
  Den store Grammatikbog
  Den store Grammati...
  1783
  24
  28
  Dette er en bog lavet med opbakning fra flere brugere, fordi de ønskede en grammatik-movelle, hvor man kunne slå op og finde ud af hvordan og hvorledes.
  Forfatter A. E. Juhl
  Haha, jeg elsker grammatik, men kun endnu mere at følge den og at andre følger den :P
 • Caroline Skøttrup
  1 Like
  Jeg citerer kapitel 6
  ''Det her er kunst''
  Fuck, hvor er det her bare skide godt! Du er sindssyg dygtig, det håber jeg, at du er klar over! Jeg kan se mig selv i flere af dine små stykker lyrik og jeg er egentlig også lidt sur over, at det ikke er mig, der har evnen til at skrive på denne her måde! Du inspirerer mig virkelig - for fanden hvor er det her godt!
  Keep up the good work, så skal du komme rigtig langt!
  Lige børn leger ikke bedst
  Lige børn leger...
  4638
  43
  42
  pladderromantisk dræberpoesi|en digtsamling
  L. R. Bourgeat
  3 years ago
  Ej hvor er du mega sød! <3 Tusind tak! Dine ord betyder meget mere end du tror ;)
 • Caroline Skøttrup
  Jeg skulle komme med noget feedback på din historie, så her kommer der lidt, som jeg håber du kan bruge til noget.
  Grammatisk er der her nogle ting, du skal være obs på
  Du skal være opmærksom på skiften i tiderne. Du kommer til at springe meget i nutid og datid og det forvirre læseren. Et eksempel er ''vi parkere(r) bilen, tager vores kufferter og begiver os dermed ind i den store lufthavn (nutid) og så skrifter du til datid lige efter ved at skrive ''Jeg trak vejret dybt''. Derudover skal du være opmærksom på nutids-r - jeg har i ovenstående sat (r) efter ''parkere'', som et eksempel. Du skal også være opmærksom på, hvordan du bøjer ord og om du bruger den rigtige bøjningsform. For eksempel har du skrevet ''jeg mærkede det bløde, GENNEMTYKKET opkast'' og hvis sætningen skulle have været korrekt, skulle den hedde ''jeg mærkede det bløde, gennemtyggede opkast''. Du skal også have lidt mere styr på din kommatering, da der ofte er for få eller for mange kommaer og en del af dem er placeret forkert. En sidste grammatisk ting du skal være opmærksom på er forskellen på; endelig og egentlig - du kommer ofte til at bruge ''endelig'', hvor du skal bruge ''egentlig''. Der er mange der tager fejl, når det kommer til brug af de to ord, da folk forveksler ofte dem, men de betyder noget helt forskelligt og bliver det ene ord forkert erstattet af det andet, kan sætningen misforstås og det kan forvirre læseren noget så gevaldigt.

  Udover det grammatiske er der også nogle ting du skal være opmærksom på.
  Nogle gange er dit sprog flydende og legende let, men andre gange bliver det meget trivielt, da du ofte kommer til at beskrive hvad hovedpersonen gør på denne måde; ''Jeg stod op. Jeg tog tøj på. jeg gik ned og spiste morgenmad'' - det fanger ikke læseren ret meget og det bliver, ja.. ret kedeligt at læse i længden.
  En anden ting er, at du på et tidspunkt i første kapitel skriver: "i lufthavnen nød jeg den, dog meget kølige, luft som var udenfor - bagefter står der "jeg trækker luften dybt ned i lungerne og kvalmen forsvinder lige så stille. Vi parkere bilen.'' Det forvirre lidt, at hun nyder luften udenfor lufthavnen og trækker vejret (går ud fra at du her mener luften uden for lufthavnen), men familien har ikke parkeret bilen eller er steget ud af den. Det skal du bare lige være obs på også :)

  Den sidste ting er, at du har skrevet ''Hun vender hovedet om, mod kvinden bag skinken'' - jeg tror du her mener skranken. (;

  Det er en super fin historie, godt sprog og super idé - næsten alle har jo prøvet at være forelsket i én i sommertiden - og prøvet at være irriteret over det, så den er nem at sætte sig ind i. Kapitlerne er overskuelige og den er nem at læse. :)
  SummerLove (Bind 1)
  SummerLove (Bind...
  1367
  6
  3
  En helt normal ferie til udlandet, munder ud i et kærlighedshelvede. Vores hovedperson mærker nemlig det, at være forelsket for første gang, men i en uopnåelig person. Bind 1.
 • Caroline Skøttrup
  Ih, hvor er det smukt! Jeg skrev selv den samme opgave engang, og jeg kan da godt blive lidt muggen over, at det ikke var mig, som skrev det der!
  at gå hele vejen
  at gå hele vejen
  537
  20
  9
  en kortprosa jeg skrev til en dansk aflevering, som jeg blev ret begejstret over at få.
  blågråsommer
  3 years ago
  1 Like
  Nej, nej, nej, hvor er du bare fantastisk sød! Bliver så glad når jeg læser din kommentar. Mange tak <3
  Caroline Skøttrup
  <33
Loading ...