FemaleHong KongMember since 14 Apr 13Last online 8 months ago

If I did not leave there would be no reason to miss me

 • Who do you think?
  Skal en del af novellen fysisk foregå på Kronborg, altså skal hovedpersonen besøge stedet eller bo der, eller kan det være indirekte. Med indirekte menes at stedet bliver nævnt og beskrevet, og fungerer som et omdrejningspunkt for historien i form af karakterer eller begivenheder der knytter sig til Kronborg. Historien vil foregå i byen omkring Kronborg, og handle om Kronborg i forhold til byen og lokalbefolkningen. Håber det er nogenlunde forståeligt (der var for mange og'er)
  Lena.
  3 years ago
  Det var fint forståeligt, og du må sagtens gøre som beskrevet :)
  Who do you think?
  @[LenaBlak] Okay, mange tak for svaret
 • Who do you think?

  mumbled "Hvad der sker på et år"

  Wow, det er en evighed siden jeg har taget mig sammen til noget som helst herinde. Der har bare været travlt og ikke den store motivation, måske skal jeg bare starte med at få opsummeret hvad jeg har gået og lavet.
  For det første har jeg været to gange i praktik i løbet af niende, hos Egmont og Aller, begge super fede steder der kan anbefales til alle der er interesseret i skrivning, især Egmont havde mange fede muligheder for at prøve tingene af.
  Jeg er så gået ud af niende med 12-taller i alle mine eksamener, undtagen et 7-tal i idræt men sådan er det jo når man aldrig har fået undervisning i det og skal planlægge et helt nyt program 12 dage inden eksamen, samtidig med at man har de andre eksamener.
  I stedet for gymnasiet eller IB har jeg valgt at tage et år til udlandet, jeg har IKKE valgt den klassiske og er taget til USA. Jeg er taget til Hong Kong, en 'special administrative region' i Kina og tidligere britisk koloni. Her er skolen hård, den er også rangeret i top tre i PISA testene, så det er ikke en overraskelse og det var et valg fra min side at jeg gerne ville til et sted hvor skolen krævede noget af mig. På en eller anden måde er jeg endt på en rigtig, rigtig god engelsksproget skole hvor jeg er den første udvekslingsstudent. Her er jeg blevet placeret i det der svarer til en 1.g klasse, og er blevet puttet i den klasse der har engelsk litteratur eller kinesisk historie. Jeg har så engelsk litteratur så er et meget fedt fag, bortset fra at det er mega svært fordi du altid skal ramme det i dine analyser som læreren vil have. Hvilket jeg som dansker har svært ved, men om ikke andet så bestod jeg min eksamen, hvilket halvdelen af min klasse ikke gjorde.

  Det er nok de højdepunkter der er, de har bare gjort at jeg har haft meget travlt.
 • Who do you think?
  @[Rebecca Guacan] Hvornår regner i med at workshopen bliver afholdt?
  (Rejser tre uger til Brasilien i begyndelsen af juli)
  Lena.
  5 years ago
  Det bliver nok ikke noget problem :)

  "Det bliver efter den 30. juli :-) nok omkring den 3. eller 4. august ca." siger Rebecca :)
Loading ...