DenmarkMember since 18 Jul 16Last online 2 weeks ago

En uoriginal, kvindelig sømand på 18 år med en kæmpe kærlighed for sprog og en drøm om at blive journalist.


Pt. arbejder jeg på:

Verdens ende (romanprojekt)
...og 18 ting jeg aldrig har prøvet (små beskrivelser)
Forkastede principper (digte)
Forbandede indre følelsesliv (digte)
Min kontaktbog (digte)
Små sandheder
Min december (dagbog)

...og ikke mindst at blive bedre både som forfatter og menneske <3

Efterlad hjertens gerne en lille kommentar, det varmer <3

 • 18 erkendelser som 18-årig
  18 erkendelser som...
  1016
  14
  4
  by Zooma
 • Det, du burde vide. Det, jeg ikke tør sige.
  Det, du burde vide...
  441
  9
  0
  by Zooma
 • To be perfect
  To be perfect
  24
  0
  1
  by Zooma
 • Verdens ende
  Verdens ende
  540
  8
  15
  by Zooma
 • Zooma

  mumbled "Så er det slut med 18-serien..."

  6 months agoReply
  Jeg har været alt for stille på siden her på det seneste, og det betyder, at jeg er gået hen og blevet 19 år, uden at have publiceret de sidste kapitler i "18 erkendelser som 18-årig". Nu er den opdateret og færdiggjort, og jeg lover, at det bliver den sidste i trilogien. Jeg sætter stor pris på, at I har fulgt med i mine til tider tåkrummende erkendelser og indrømmelser, så tak for det <3

  18 erkendelser som 18-årig- Hvis man forbinder alt i ens liv med en person, vil det stadig minde én om vedkommende, når man ønsker at glemme ham. Jeg har beskrevet 18 første...
  KajsaSchübeler
  6 months ago
  1 Like
  Nei, hvor fedt!!! Det er altid en vildtfed fornemmelse at kunne sætte det endelige punktum, og det af serien, jeg har fået læst, har helt sikkert været vær at følge med i
  Zooma
  6 months ago
  Årh tak, søde! Det er jeg glad for <3
 • Zooma

  mumbled "YouNeedToKnowThis-taggeleg"

  8 months agoReply
  3 Likes


  Tagget af @[Cecilie Reckendorff] for en evighed siden, men jeg er super langsom, så… Desuden er nedenstående beskrivelse også stjålet fra hende, selvom jeg ikke har en ligeså gyldig undskyldning som @[Subangi].
  "#YouNeedToKnowThis - helt simpelt går tagget ud på at dele ud af ens små 'guldkorn" - ting du elsker, råd, lifeskills, you name it. (ekstra point for at tilføje en kreativ gif)"

  "Nævn en bog du mener alle burde læse."
  Den er jo svær, fordi der er så mange vanvittig gode bøger, som alle burde læse… Den sidste bog, jeg er blevet fanget af er ”Written in red”, som jeg fik anbefalet af en god veninde. Jeg har været helt solgt til, hvordan den på sin egen måde er samfundskritisk. Den handler om en verden, hvor mennesket ikke er det største, men derimod 'terra indigene' som kontrollere naturens kræfter, styrer verden og ser mennesket som kød. Meg Corbyn er ’cassandra sangue’ eller ’blood profet’, hvilket vil sige, at hun ser profetier, når hun bløder, og hun er stukket af fra opholdsstedet, hvor hun blev holdt fanget, og hendes profetier blev brugt som en vare. Hun flygter hen til denne ’courtyard’ beboet af ’terra indigene’, hvor hun får job, men konstant svæver i livsfare, fordi hun er så tæt på at være menneske.
  Kort sagt er den genialt skrevet, og jeg synes ikke, at den bliver pladderromantisk med vampyrerne og varulvene, på samme måde som Twilight, og netop de fine og yderst komplicerede relationer, der opstår, gør bogserien til noget særligt.

  "Hvad er dit bedste skrivetip?"
  At blive ved med at skrive. Ikke at give op, fordi nogle andre skriver bedre, men bare kæmpe videre. ”Den eneste, du skal være bedre end, er den, du var i går”, ikke? Og så skrive noget, man synes er sjovt og interessant at skrive. For det kan læses bagefter, om forfatteren selv er grebet af historien eller ej.

  "Del et citat der inspirerer dig.”
  Nå, det skrev jeg da vist allerede. Her er to mere: “No tears in the writer, no tears in the reader. No surprise in the writer, no surprise in the reader” (Robert Frost) og “Talent is cheaper than table salt. What separates the talented from the successful is a lot of hard work” (Steven King).

  "Fortæl om noget du elsker lige nu." (film, serier, musik, etc)
  Jeg ser ikke ret mange film og serier for tiden, men ”10 things I hate about you” har jeg set en del på det sidste, og jeg synes, at det er så sødt at Cameron lærer fransk for at kunne bruge tid sammen med Bianca. Og så lytter jeg til en masse Halsey, Melanie Martinez, 21 pilots, Minds of 99, Aurora og P!NK, fordi jeg ikke lige har fået opdateret min playliste i et års tid eller mere, haha. Af serier bliver jeg aldrig træt af Gilmore Girls – de er for skønne!

  "Fortæl om det bedste råd du nogensinde har fået (bonus: og/eller et råd du ville ønske nogen havde givet dig tidligere)"
  “everything happens for a reason” – det har i hvert fald hjulpet mig til at acceptere nogle ting, jeg fandt svære i første omgang.

  Jeg tagger @[Gryphon], @[Ginne] og alle, der endnu ikke er blevet tagget.

  Lukas. I. C.
  8 months ago
  1 Like
  Fedt :D Kan også virkelig godt lide Bad at love.
  Zooma
  8 months ago
  1 Like
  @[Lukas. I. C.] Ja, den er virkelig god.

  @[MarieJord ] Man kan ikke blive træt af Gilmore Girls! Jeg bliver altid i godt humør af at se det. Selvfølgelig må man ikke synes det, men jeg foretrækker den nok alligevel fremfor Friends. Og så synes jeg stadig, at det skulle være blevet til noget mellem Rory og Tristan <3
  MarieJord
  8 months ago
  1 Like
  @[Zooma] Hehe, du har ret. Det er nok lidt forbudt at foretrække noget som helst over friends. Men det er virkelig også min go-to-serie. Åh ja, de var så søde sammen <3
 • Zooma
  9 months agoReply
  1 Like
  Great poem! There is a good flow in it, and the theme is very relatable. The repetition works very well <3
  yestertoday
  yestertoday
  67
  1
  1
  momma i love you
 • Zooma

  mumbled "Selvpromovering eller noget..."

  9 months agoReply
  3 Likes
  Jeg tillader mig lige at fortælle, at jeg nu har afsluttet "...og 18 ting jeg aldrig har prøvet" - tusind tak til jer, der fulgte med! Jeg koger sgu lige lidt mere suppe på det her, og publicerer nu 3. og sidste movella i denne mini-serie om mit 18. år. Vi slutter af med nogle erkendelser - det er altid godt. Enjoy!
  18 erkendelser som 18-årig- Hvis man forbinder alt i ens liv med en person, vil det stadig minde én om vedkommende, når man ønsker at glemme ham. Jeg har beskrevet 18 første...
  Zooma
  9 months ago
  Haha, det må da være noget af en skuffelse at vågne op til :) Og du har da så ret i, at næsten alle (man må jo tage sine forholdsregler) kan relatere til ulykkelig kærlighed af den ene eller anden slags.
  NielsGjern
  9 months ago
  1 Like
  Jeg har faktisk også oplevet noget, jeg bestemt ikke hulkede over bagefter, og det er en lidt sjov historie: Jeg var kæreste med en i 8-10 dage, og hun havde været med i Paradise Hotel. Jeg tror, vi kysede 1 eller 2 gange, og ellers fik jeg bare nogle kæmpe skideballer. Jeg er ikke i tvivl om, at de afsnit, hun var med i, har været meget spændende og dramatiske :)
  Zooma
  9 months ago
  1 Like
  Haha, det lyder da som nogle belastende 8-10 dage.
Loading ...